* Nissan construiește o mașină de testare EV cu tehnologia de control a tuturor roților cu două motoare


* Performanța vehiculului electric face un salt cu noile tehnologii pentru a fi prezentat în următoarea generație de EV Nissan

 

OPPAMA, Japonia - Nissan a dezvăluit astăzi un autovehicul de control cu ​​toate motoarele cu două motoare de înaltă putere, echipat cu noi tehnologii, dezvoltat pentru următoarea generație de EV.

 

Vehiculul, bazat pe 100% electric Nissan LEAF e +, dispune de un sistem de tracțiune integrală îmbunătățit alimentat de motoare de mare putere față și spate, integrate cu tehnologia de control a șasiului dezvoltată de Nissan. Rezultatul este un sistem de control integral cu tracțiune electrică care va duce performanța mașinilor electrice Nissan la un nou nivel.

 

"În curând, Nissan va lansa un EV de nouă generație, care va fi o adevărată descoperire", a declarat Takao Asami, vicepreședinte senior pentru cercetare și inginerie avansată la Nissan. "Noua tehnologie cu patru roți cu acțiuni electrice dezvoltată acum integrează tehnologiile de propulsie electrică și controlul 4WD ale Nissan cu tehnologia noastră de control pentru șasiu pentru a obține un salt imens în performanțele de accelerare, viraje și frânare, la fel cu cele mai noi mașini sport." Această tehnologie EV interesantă este o componentă cheie a Mobilității Inteligente Nissan, viziunea companiei despre modul în care vehiculele sunt conduse, alimentate și integrate în societate.

 

Unitate motorizată cu două motoare puternice, netede


Folosind motoare electrice frontale și posterioare separate, motorul generează 227 kilowati de putere maximă și 680 Nm de cuplu maxim. Această ieșire este completată de controlul motorului de înaltă precizie oferit de tehnologia EV avansată a Nissan, care oferă o accelerație extrem de sensibilă, dar neobișnuit de lină. Șoferii pot beneficia de sistemul de control integral al roților pe aproape orice condiție a drumului, crescând performanța și încrederea conducerii.

 

Călăriți confortul pentru toți


Controlul de precizie al ambelor motoare al mașinii de testare oferă un confort de călătorie fără egal. Pasul și scufundarea vehiculului sunt reduse prin adăugarea frânării regenerative a motorului din spate la frânarea regenerabilă obișnuită a motorului față. Când încetiniți pe străzile orașului, de exemplu, acest lucru ajută la evitarea scuturării pasagerilor înainte și înapoi. Aceasta reduce potențialul de boală în mișcare și disconfort aferent. În mod similar, pe drumurile accidentate, denivelate și la accelerare, controlul motorului este optimizat pentru a menține confortul la mers prin minimizarea mișcărilor neregulate.

 

Control independent al frânei pentru manevrarea nivelului superior


Pe lângă optimizarea alocării cuplului din față și spate, sistemul aplică un control independent al frânei la fiecare din cele patru roți pentru a maximiza forța de viraj generată de fiecare anvelopă. Acest lucru permite șoferilor să se bucure de viraje care își urmează fidel intențiile cu o direcție minimă.

 

Un far al Mobilității Inteligente Nissan


În ciuda faptului că este o mașină de testare cu tehnologie ascunsă în interior, exteriorul personalizat comunică în mod eficient tehnologia avansată Nissan Intelligent Mobility și creează entuziasm pentru noua eră a tehnologiei Nissan EV. Această mașină de test confirmă că este pregătită să accepte cele mai pedepse condiții rutiere.


În interior, mașina de testare prezintă un afișaj de 12,3 inch montat în centrul panoului de bord care raportează, în timp real, informații despre tehnologia de control a vehiculului printr-o interfață grafică lustruită. Cu afișajul personalizat, șoferul poate înțelege mai bine mișcarea vehiculului și poate evalua performanțele tehnologiei cu toate roțile.

 

Încredere pe orice suprafață de drum


Tehnologia electrică de control cu ​​patru roți crește încrederea șoferului într-o gamă largă de condiții rutiere. La viraje pe drumurile acoperite cu zăpadă, de exemplu, vehiculul poate urmări cu fidelitate linia dorită a șoferului, datorită controlului de înaltă precizie al motorului și frânei. Cu încrederea de a gestiona o asemenea varietate de suprafețe rutiere, conducerea devine mai plăcută.

Screenshot 20191023 183833 1200x400

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz