Preview 928x522 1 1200x800

 

Nissan anunță noul LEAF 3.ZERO și noul LEAF e + 3.ZERO cu o putere mai mare și o gamă mai mare

*În urma succesului de vânzări al noului Nissan LEAF, Nissan anunță noi modele LEAF 3.ZERO


* Noua ediție Nissan LEAF e + 3.ZERO Limited beneficiază de o putere mai mare (217 PS) și o durabilitate mai mare (de 385 km) la o singură încărcare


* Clienții pot plasa comenzi pentru primele livrări din mai 2019 pentru noul LEAF 3.ZERO, vara pentru noul LEAF e + 3.ZERO Limited Edition


* Nissan LEAF este cel mai vândut vehicul electric (EV) din Europa în 2018


PARIS, Franța - Nissan a confirmat evoluția vehiculului electric de mare anvergură LEAF (EV) anunțând două versiuni ale LEAF 3.ZERO. Ambele modele sunt gata de comandă incepand cu data de 9 ianuarie 2019.

După un an record, pentru vehiculele electrice Nissan, noul Nissan LEAF 3.ZERO aduce - pe cel mai bine vândut vehicul electric din Europa- un ecran infotainment de 8 inch care permite servicii suplimentare de conectivitate, cum ar fi navigarea door-to-door. O aplicație NissanConnect EV complet nouă și îmbunătățită va fi disponibilă și atunci când noul LEAF 3.ZERO va fi lansat în Europa.

Noul model LEAF 3.ZERO prezintă bateria de 40 kWh care a avut un mare succes în 2018. Noile culori ale corpului și combinațiile de culori în două tonuri vor completa opțiunile. Clienții își pot plasa ordinele pentru noul LEAF 3.ZERO de acum.

Noua ediție limitată Nissan LEAF e + 3.ZERO Limited este, de asemenea, disponibilă la comanda din 9 ianuarie pe piețele europene. Această ediție limitată - din care doar 5.000 de unități va fi produsă pentru Europa - va avea o producție mai mare, capabilă să livreze o capacitate de 160 kW (217 PS) și o gamă mai lungă cu o autonomie preconizată de până la 385 km la o singură încărcare.

Noua versiune LEAF e + 3.ZERO Limited a fost anunțată în Japonia și a fost prezentă în cadrul Săptămânii Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, Nevada, SUA. Noul LEAF 3.ZERO și noul LEAF e + 3.ZERO Limited Edition susțin statutul LEAF ca icoană a viziunii de inteligență mobilă Nissan.

preview 928x522 1200x800

În centrul noului LEAF e + 3.ZERO Limited Edition este o baterie inteligentă de putere îmbunătățită. Are o densitate mai mare cu 25% și o creștere cu 55% a capacității de stocare a energiei. Prin design inovator și inginerie inteligentă, noua baterie de mare putere conține 288 de celule comparativ cu cele 192 găsite în echivalentul a 40 kWh.

Pe șosea, noul acumulator LEAF e + 3.ZERO Limited Edition de 62 kWh va oferi o creștere de 40% a intervalului de emisie față de noul LEAF 3.ZERO care este echipat cu o baterie de 40 kWh. Aceasta reprezintă o gamă suplimentară de 100 km pentru o utilizare comparabilă, o evoluție clară a LEAF.

Noile modele LEAF 3.ZERO vor include atât e-Pedal, cât și ProPILOT. Aceste tehnologii Intelligent Driving, apreciate de critici, transformă experiența de conducere.

E-Pedal este o nouă senzație de conducere pentru mulți, permițând șoferului să pornească, să accelereze, să decelereze și să oprească utilizarea doar a pedalei de accelerație. Acest lucru oferă un driver fără probleme, fără probleme și un control maxim pentru șofer prin feedback-ul pedalei îmbunătățite.

ProPILOT este o tehnologie avansată de asistență la deplasare care funcționează pe autostrăzi cu o singură linie. Sistemul "hands-on-on-on" permite autovehiculului să se oprească, să repornească și să rămână centrat pe banda sa în scenarii de trafic cu viteză mare de croazieră și cu viteză redusă. Tehnologia reduce stresul și oboseala, sporind încrederea conducătorilor auto în spatele roții.

Pentru încrederea extraordinară a clienților, noile baterii LEAF 3.ZERO și noi LEAF e + 3.ZERO Limited Edition sunt dotate cu aceeași garanție Nissan de opt ani / 160.000 km de toate celelalte versiuni ale LEAF.

Lansarea modelului Nissan LEAF 3.ZERO urmează un an istoric puternic pentru vehiculele electrice Nissan, iar noul LEAF este deosebit de performant. Noul LEAF a fost cel mai vândut EV în Europa pentru 2018, cu peste 40.000 de mașini livrate pe întreg continentul. LEAF rămâne cel mai bine vândut vehicul electric din lume, cu peste 380.000 de unități vândute la nivel global de la lansarea automobilului original în 2010.

Gareth Dunsmore, director, vehicule electrice și servicii conexe, Nissan Europe, a comentat: "Noul Nissan LEAF e + 3.ZERO Limited Edition lărgește atractivitatea familiei LEAF și mai mult, adăugând o gamă mai largă unui pachet premiat care rămâne excelent conduceți și trăiți cu.

"De când am lansat noul Nissan LEAF anul trecut, răspunsul clienților a fost remarcabil. Într-o piață EV care este în continuă creștere, susținând statutul LEAF ca fiind cel mai popular EV în Europa în 2018, este un testament al forței produsului. Sperăm că modelele LEAF 3.ZERO vor contribui la continuarea acestei creșteri extraordinare în 2019. "

Noul preț LEAF 3.ZERO începe de la 39.900 €, în timp ce noul LEAF e + 3.ZERO Limited Edition va fi disponibil pentru vânzare de la 45.500 € **.

Clienții europeni care doresc să comande un model pot să-și înregistreze interesul online de la 9 ianuarie 2019 sau să viziteze unul dintre cei 2.000 de comercianți cu amănuntul ai Nissan din Europa.

Primele livrări ale noului LEAF 3.ZERO vor începe în mai 2019, în timp ce livrările inițiale ale noului LEAF e + 3.ZERO Limited Edition vor începe în vara anului 2019.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.nissan.co.uk/vehicles/new-vehicles/leaf/intelligent-mobility.html

# # #

* Gama prognoză Nissan pentru testele protocolului cu ciclu combinat WLTP. Datele finale omologate pentru versiunea LEAF 3.ZERO e + Limited se așteaptă mai târziu în 2019.

** vizitați site-ul dvs. local pentru prețul ajustat în fiecare țară.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz