Vital Laborator

Operatorul regional de apa- canal Vital Baia Mare are convingerea ca o relatie corecta cu clientii presupune existenta si mentinerea increderii celor din urma in calitatea serviciilor furnizate. De aceea, zilnic monitorizeaza calitatea apei potabile, respectând cerintele nationale si internationale si sesizarile clientilor. Pe site-ul  propriuwww.vitalmm.ro, la sectiunea INFORMATII UTILE, in cadrul rubricii destinate calitatii apei (BULETIN ANALIZA APA) s-au publicat rezultatele monitorizarii calitatii apei potabile din reteaua municipiului Baia Mare, in 6 ianuaroe 2016.

In municipiul Baia Mare, calitatea apei se verifica zilnic la sursa, pe fluxul tehnologic, inainte de distributia acesteia in retea, prin testarea in laborator a 19 parametrii fizico-chimici si microbiologici. Controlul calitatii apei se realizeaza in paralel si prin analizoare automate.  Pentru asigurarea calitatii apei potabile in reteaua de distibutie, S.C. VITAL S.A. desfasoara zilnic programe de prelevare si testare a parametrilor  din 19 puncte de control, stabilite de comun acord cu Directia de Sanatate Publica Maramures. Rezultatele analizelor sunt publice si pot fi acccesate de catre consumatori pe site-ul nostru www.vitalmm.ro.

Activitatile efectuate se desfasoara cu dotarea necesara, pe echipamente performante, de catre ingineri chimisti, chimisti si biologi. Laboratorul de analize fizico-chimice si microbiologice din cadrul S.C. VITAL S.A. desfasoara zilnic o activitate cotata la cel mai inalt nivel de competenta profesionala, dovada fiind faptul ca este acreditat RENAR din anul 2012. Acreditarea laboratorului garanteaza clientilor Vitali certitudinea ca rezultatele obtinute pentru toti parametrii de calitate ai apei potabile sunt corecte si credibile.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz