Afis Landscape Copy 1200x800 01 Copy 1200x800

 

 

Ediția fizică a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2021 se amână pentru la toamnă, însă se lansează 2.0 Wizz Air Cluj-Napoca VIRTUAL Marathon.

 

 

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2021, programat în 10 - 11 aprilie, se amână pentru la toamnă: în 6 - 7 noiembrie 2021. Din cauza situației actuale, autoritățile nu permit încă organizarea unor evenimente cu participarea unui număr mare de oameni. 

 48888 1 copy 1200x800


În intervalul 10 - 18 aprilie 2021 va avea însă loc o ediție virtuală a evenimentuliui: 2.0 Wizz Air Cluj-Napoca VIRTUAL Marathon. Este cea de-a doua ediție a maratonului virtual, în continuarea celei din toamna anului trecut (1.0 Wizz Air Cluj-Napoca VIRTUAL Marathon, desfășurată între 9 - 15 noiembrie 2020). Evenimentul face parte din seria IndividuALL Running Series, organizată de Runners Club, sub conceptul de ”concurăm împreună, alergăm separat”.

 


2.0 Wizz Air Cluj-Napoca VIRTUAL Marathon va avea loc sub același slogan: ”Grow your wings together!”. La fel ca anul trecut, alergătorii vor putea face în continuare ceea ce iubesc, însă în condiții de maximă siguranță: fiecare participant poate să își ducă la bun sfârșit oricare dintre cele 4 curse, unde și cum dorește, oricând între 10 și 18 aprilie.

 AFIS recrutare

 

Runners Club, împreună cu sponsorul oficial, Wizz Air, și cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, au luat această decizie în contextul în care nu există, în acest moment, certitudinea că evenimentul se poate desfășura în cele mai sigure condiții.

 


”Nu ne-am imaginat, la începutul anului trecut, că va trebui să ne reinventăm. Ca organizatori de evenimente, dar, în primul rând, ca alergători. Însă așa s-au născut evenimentele virtuale, individuale, cele în care alergăm singuri, când și cum vrem, într-un interval de timp, iar apoi ne înregistrăm rezultatele pe o platformă. Nu mai este spectacol, nu mai sunt spectatori, nu mai este atmosfera magică a evenimentului cu public, însă există în continuare motivația de a alerga, de a face mișcare, de a ne menține sănătatea. Și tocmai pentru că sănătatea este cel mai important factor, așteptăm redresarea stării generale de sănătate a țării, pentru a putea reveni la evenimentele fizice cu care am fost obișnuiți atâția ani. Dorința noastră coincide cu cea a alergătorilor: să ne vedem cât de curând la evenimente fizice, cu atât mai mult cu cât ediția din acest an este una cu totul specială: a 10-a a Maratonului Internațional Cluj-Napoca”, a declarat Horațiu Morar, președintele fondator al Asociației Runners Club, organizatorul evenimentului. 



Regulile maratonului VIRTUAL sunt:

 

● La înregistrarea pe maraton-cluj.ro, participanții trebuie să declare distanța aleasă:
- Maraton Wizz Air: 42.2 km
- Semimaraton Hervis: 21.1 km
- Cros Garmin: 10 km
- Cros Mega Image: 5 km; 


● Înscrierile se ÎNCHID pe 14 aprilie;

● ÎNREGISTRAREA rezultatelor proprii se face de fiecare concurent până cel târziu a doua zi după desfășurarea activității, prin aplicația dedicată, disponibilă pe pagina de înscriere. 

 

 

Ca parte a taxei de start (79 lei), participanții vor primi un pachet atractiv cu:


* Geanta marinărească


* Mâneci de compresie


* Bandana Vaxicum

* Gel Vaxicum

* Număr concurs: se descarcă din aplicație

* Diploma de finisher: se descarcă din aplicație

* Medalie: se primește doar în cazul finalizării distanței de concurs la care participantul e înscris

* Acces la clasament și rapoarte

* Import automat de date din Strava, Garmin sau MapMyRun

 

 

PARTENER PRINCIPAL: Primăria Municipiului Cluj-Napoca 

SPONSOR OFICIAL: Wizz Air


SPONSORI PRINCIPALI: Hervis, Garmin, Vaxicum Sport, Mega Image

 

 

Ce se întâmplă cu înscrierile pentru evenimentul FIZIC?
https://maraton-cluj.ro/decizie-anulare-editie-2021

 

 

Cei care s-au înscris deja au următoarele OPȚIUNI:

 

 
  * Înscrierile la toate cursele din cadrul Wizz Air Cluj-Napoca Marathon vor fi reportate pentru ediția din toamnă;


 * Posibilitatea de transfer a locului către o altă persoană, în mod gratuit;


  *  Posibilitatea de transfer a locului la altă probă, în mod gratuit;


  *   Returnare a 75 % din taxa de participare;


 * Posibilitatea de transfer a înscrierii către competiția din 10-18 aprilie, 2.0 Wizz Air Cluj-Napoca VIRTUAL Marathon 2021.

 

Despre WIZZ AIR Cluj-Napoca Marathon

 


Wizz Air Cluj-Napoca Marathon este un eveniment care reunește într-o competiţie deschisă alergători profesionişti şi amatori, din ţară şi străinătate, într-un proiect de amploare care promovează în rândul publicului larg un mod de viaţă sănătos, prin practicarea alergării sportive.

 


Evenimentul cuprinde probe specifice, conform cu standardele europene în organizarea evenimentelor de alergare de această amploare: 42,195 km, 21,0975 km, 10,55 km, 4x 10,5 km, 4km, cursa copiilor.

 


Wizz Air Cluj-Napoca Marathon este gândit ca un eveniment de alergare strâns legat de oraşul Cluj-Napoca, destinat a se transforma într-un brand al oraşului, crescând în notorietate cu fiecare an, pentru a deveni la fel de celebru ca maratoanele oraşelor europene.

 


Anul trecut, din cauza pandemiei de Covid-19, ediția fizică, a 10-a aniversară, a fost anulată, însă s-a lansat 1.0 Wizz Air Cluj-Napoca VIRTUAL Marathon (9 - 15 noiembrie), prima ediție virtuală a evenimentului.

 

 

Despre RUNNERS CLUB

 


Asociația C.S. Runners Club a fost fondată la începutul anului 2010 de un grup de alergători din Cluj-Napoca sub forma unei organizații non-profit cu scopul de a promova alergarea ca sport de masă, de a inspira si ajuta prin alergare.
Suntem cunoscuți pentru evenimentele care atrag și inspiră anual peste 10.000 de oameni (Făget Winter Trail, Crosul Divelor, Crosul Spiridușilor, Crosul de Noapte, Crosul Hoia, Crosul companiilor, Făget Tour și Livada Trail Run).

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz