DSC03221  Copy 1200x800 1



 

După lansarea modelului Rally 4 208 la începutul anului, au fost plasate aproape 100 de comenzi ferme pentru noua mașină, iar Peugeot Sport s-a preocupat să se asigure că clienții săi își primesc autovehiculele în cel mai scurt interval de timp posibil. Rally 4 208 este pregătit să-și facă prima apariție competitivă în acest weekend în Portugalia, iar alte competitii sunt programate la scurt timp după aceea, în Italia și Republica Cehă.

 

* După activitatea de dezvoltare de un an în Europa și în ciuda necesității de a ajusta programele de construcții și livrări, noul Peugeot 208 Rally 4 este deja în posesia noilor proprietari. Portugalia este prima țară în care Rally 4 208 va concura, mașinile urmând sa intre în competiție sub siglele PT Racing și Racing Factory la Rally de Castelo Branco din acest weekend (3-5 iulie).

 

DSC03203 2020 evanravo laclefprod 1 copy 1200x800

 

Noul Rally 4s Peugeot 208 își va face debutul în curând în Europa. Intrarea se va face la Rallysprint Pribram în Republica Cehă, în perioada 24 - 25 iulie, unde vor concura autoturismele de la Brynda și MRS Carso.

 


* Primul "gust" al competiției internaționale pentru Rally 4s va fi savurat la Rally de Roma din Italia, la sfârșitul lunii august. În programul Campionatului European de Raliuri (ERC) se vor putea vedea câteva autovehicule din noua serie Rally 4s  care vor concura pentru mai multe echipe.

 

Între timp, Cupele Iberian Peninsula și Cupa French Rally Peugeot 208 se pregătesc să înceapă în curând, urmând ca etapele inaugurale să aibă loc în Portugalia (Rali do Alto Tamega) în 28-29 august și în Franța (Rallye du Mont Blanc) pe 4-5 septembrie.

 

Deși calendarele acestor două campionate single-make au trebuit să fie ajustate anul acesta, ambele vor include incă patru evenimente, cu un amestec de acțiune pe pietriș și asfalt.

 

 

Mayeul Tyl, Manager Peugeot Citroën Racing Shop

 

„În aceste vremuri ciudate, suntem recunoscători clienților noștri pentru încrederea manifestată în noi. Am primit aproape 100 de comenzi ferme pentru Rally 4 208, iar rata la care vor fi livrate va crește în lunile de vară. Am făcut tot ce ne stă în puteri pentru a ne asigura că clienții noștri pot începe să concureze și să câștige, în cel mai scurt timp posibil, oferind în același timp suport tehnic atât în ​​timp ce își pregătesc programele de concurs, cât și la evenimente. Versatilitatea 208 Rally 4s va permite echipelor să se ocupe de o gamă largă de șoferi și suntem mobilizați pe deplin pentru a le oferi o gamă cuprinzătoare de servicii la fiecare pas al proiectelor respective. "

 

 

François Wales, director Peugeot Sport

 

 

„După mai bine de un an de activitate de dezvoltare, toată lumea este încântată să vadă că noul Rally 4 Peugeot 208 este livrat clienților noștri și nu putem aștepta să îl vedem în acțiune în întreaga lume cu privire la evenimente internaționale, naționale și locale. Credem că performanța Rally 4 208 îi va încânta pe toți cei care concurează în el... Avem încredere în potențialul său de câștig în urma predecesorului său de succes și suntem aici pentru a însoți toți clienții noștri pe măsură ce programele lor respective încep. "

  

DSC03103 201 copy 1200x800 1

 

208 RALLY 4 - INFORMAȚII TEHNICE

 

Motor: trei cilindri, turbocompresat, 1.199 cmc
Putere maximă: 208 CP la 5.450 rpm
Moment maxim: 290 Nm la 3.000 rpm
Cutie de viteze: SADEV, secvențial cu cinci viteze
Diferențial: diferențial mecanic cu alunecare limitată
Frâne față: discuri ventilate (asfalt: 330mm / pietriș: 283mm)
Frâne spate: discuri de 290 mm
Suspensie reglabilă în trei căi (revenire, compresie cu viteză mică și mare)
Greutate minimă: 1.080 kg (1.250 kg cu echipaj la bord)

 


PREȚURI (fără a include taxa pe valoarea adăugată)

 

* Mașină asamblată (asfalt sau specificație pietriș): 66.000 €
* Set de pietriș sau asfalt: 8.990 €
* Set de configurare (asfalt sau pietriș): 3.490 €, inclusiv arcuri, bare antiroll față și spate, 12 roți, set de bare de balast)
* Kit echipament: 3.990 € (inclusiv net cască, interfon, Tripmaster, suport pentru picioare pentru copil, pod pentru lumină, sistem jack, montare și curea pentru a doua roată de rezervă)
* Achiziționarea datelor: 270 €
* Costuri de funcționare estimate pe kilometru (fără lichide): 11,73 EUR

 

Calendare 

 

 

208 RALLY CUP FRANȚA

Rallye du Mont-Blanc I 4-5 septembrie (asfalt) I Franța
Rallye Terre des Cardabelles I 9-10 octombrie (pietriș) I Franța
Rallye des Cévennes I 30-31 octombrie (asfalt) I Franța
Rallye du Var I 27-28 noiembrie (asfalt) I Franța

 


208 RALLY CUP IBERICA

Rali do Alto Tamega I 28-30 august (asfalt) I Portugalia
Rally Princesa de Asturias I 12-13 septembrie (asfalt) I Spania
Rallye Vidreiro Centro de Portugalia Marinha Grande I 9-10 octombrie (asfalt) I Portugalia
RACC Catalunya / Rally de Espana I 24-25 octombrie (asfalt) I Spania

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz