3diplome Rugby 1200x800

 

Diplome oferite de Consiliul Județean pentru Campioana României la rugby, CSM Știința Baia Mare

 

Într-un cadru festiv a debutat ședința extraordinară a Consiliului Județean Maramureș de joi, 12 decembrie 2019, programată pentru ora 13.00, în sala ”Bogdan Vodă” a Consiliului Județean. Alături de consilierii județeni și de aparatul propriu al instituției s-au aflat mare parte dintre reprezentanții Campioanei României la rugby, respectiv jucătorii, antrenorii și staff-ul tehnic al CSM Știința Baia Mare.

 


Marinel Kovacs, liderul de grup al PNL a menționat faptul că, alături de conducerea Consiliului Județean și de consilierii județeni, grupul liberal transmite cele mai sincere felicitări echipei de rugby, dar și președintelui Călin Matei, pentru efortul de a menține stindardul tot mai sus, de mai bine de un deceniu. ”În sport nu poți face performanță dacă cineva nu pune suflet și nu se implică total, fapt pentru care, cred că toți colegii sunt în asentimentul meu când spun că munca depusă de Călin Matei, în fruntea clubului, este una titanică. Sunt convins că în clipa în care va alege să se retragă, oricine va veni în locul său va avea o misiune dificilă”, a subliniat Marinel Kovacs.


Cuvinte apreciative a avut și liderul grupului PSD, Anton Rohian, care a precizat faptul că, deși au fost momente dificile în ultimele două decenii, Călin Matei a crezut în echipă, în cunoștințele sale și prin tot ce a făcut a adus un plus valoare clubului. Ultimul la cuvânt s-a înscris Gheorghe Mihai Bârlea, care a dorit să se alăture colegilor consilieri și să îi mulțumească lui Călin Matei pentru colaborare, dar, totodată, să felicite toți sportivii care au arătat dedicare în activitatea lor.


Acest moment special a fost închis de președintele campioanei României la rugby, Călin Matei, care a mulțumit pentru toate cuvintele frumoase care au fost adresate, dar a subliniat faptul că, fără acești jucători, performanța din Baia Mare nu ar exista. ”Poți să pui suflet, poți să-ți dorești, poți să ai bani și voință, dacă nu ai echipă și dacă jucătorii tăi nu dau dovadă de spirit de echipă, nu vei reuși! Anul acesta se împlinesc 11 ani de când CSM Știința Baia Mare nu a coborât mai jos de locul doi, iar din 11 ani, în șase ani a fost campioană a României la rugby, iar în cinci ani a fost vicecampioană. Și am un anunț important de făcut, începând cu primăvara anului 2020, în Baia Mare vom putea asista la meciuri și mai importante, la meciuri în campionatele europene. Să fii locul I la nivel de țară este o adevărată performanță, iar dacă nu era Consiliul Județean Maramureș, echipa de rugby ar fi fost închisă de ani de zile. Tocmai de aceea doresc să mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat acestor minunați băieți”, a conchis Călin Matei, președintele CSM Știința Baia Mare.


La final, sportivilor li s-au oferit diplome de merit pentru întregul efort depus în obținerea acestei performanțe sportive.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz