FB IMG 1517727217184 1200x800

Precipitațiile sub formă de ploaie au contribuit la creșterea debitelor unor văi și pâraie din localitate. Apele acestora au transportat aluviuni care au colmatat o canalizare. Apa s-a revărsat în curțile gospodăriilor. La fața locului intervin pompieri de la Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației și autorități locale pentru a scoate apa din curțile gospodăriilor. La această oră nu sunt semnalate precipitații pe teritoriul unității administrativ-teritoriale.
Exploatarea amenajării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se desfășoară în conformitate cu regulamentul de exploatare, în condiții de siguranță. Nu sunt probleme.
Pe râul Firiza a fost depășită cota de atenție la postul hidrometric și a fost instituit cod galben hidrologic, conform informațiilor primite de la SGA Maramureș. În bazinul hidrografic Firiza ploaia s-a oprit, iar apele râului sunt în scădere.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz