O actiune similara a fost organizata si de catre politistii din Dragomiresti. Dintre cele 119 sanctiuni contraventionale aplicate, 96 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteza. De asemenea, politistii au retinut sase permise de conducere ale soferilor care au condus cu viteza excesiva.

La Baia Sprie, politistii rutieri, impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures, au verificat si controlat starea tehnica a  44 de autoturisme si au legitimat 31 de persoane. Pentru neregulile constatate, ei au aplicat 14 sanctiuni contraventionale in valoare de 3.315 lei si au retras patru certificate de inmatriculare.

Politistii din Grosi au actionat in 01 februarie a.c., intre orele 08.00 – 13.00,  pentru prevenirea comiterii de fapte infractionale si contraventionale. Ei au legitimat 20 de persoane si au verificat 20 de autovehicule care se deplasau pe DJ 182 B. Pentru neregulile constatate pe timpul desfasurarii actiunii, politistii au aplicat cinci sanctiuni contraventionale.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz