IMG 20201217 WA0007 Copy3 1200x800

 

 

Angajații Biroului Circulație, Direcția Poliția Locală desfășoară în aceste momente mai multe verificări în stațiile de taxi pentru a vedea dacă șoferii autoturismelor cu regim de transport public-călători dețin autorizațiile de parcare emise de Serviciul Public Ambient Urban pe anul 2020, din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare.

Până la această oră au fost verificați aproximativ 100 de taximetriști, găsiți în trei locații, respectiv de pe strada Victoriei-zona bucla, pe Bulevardul Independenței zona VIVO, Piața Izvoarele și zona autogară-gară.

Aceste verificări se fac în baza dispoziției date de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

 

 

În urma controalelor efectuate, polițiștii locali de la Biroului Circulație au identificat cinci taximetriști care nu și-au achitat taxa autorizației de parcare, în sumă de 150 de lei/an, la Serviciul Public Ambient Urban. În urma somațiilor verbale efectuate de polițiști, cei cinci au efectuat plata. 

 

 

O acțiune identică cu cea de azi s-a desfășurat și în luna septembrie a.c. În urma verificărilor derulate, tot de polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație s-a constatat faptul că aproximativ 200 de taximetriști nu-și achitaseră taxa. Toți cei vizați, în luna menționată, au achitat suma datorată.  (Sursa foto: Primăria Baia Mare)

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz