Alianta GALA7 1200x800

 

Zilele acestea, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș se află în delegație oficială la Washington D.C. Joi seara, în cadrul evenimentului “Alianța Gala”, organizat de American-Romanian Alliance, în Washington D.C., la care Consiliul Județean este partener, Maramureșul a fost reflectat și a reprezentat principala atracție a serii.


Vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș s-a întâlnit, înaintea evenimentului, cu liderul majorității din Camera Deputaților din America, Steny Hoyer, cu care a împărtășit câteva impresii despre România.


În cadrul Galei “Alianța”, Maramureșul a avut un moment special în care s-a prezentat un film de promovarea a județului, precum și un stand cu produse și materiale de promovare. Totodată, Maramureșul a fost prezentat și promovat prin toate materialele pregătite pentru acest eveniment.


Conducerea organizației American-Romanian Alliance a mulțumit în mod public, în fața invitaților, pentru susținerea arătată evenimentului de către Județul Maramureș, în aplauzele asistenței. Recitalul artistei Paula Seling a încântat audiența compusă din oficiali americani de rang înalt, foști ambasadori ai Statelor Unite ale Americii la București, oameni de afaceri și diaspora românească.


Prezența maramureșenilor la Gala “Alianța” a fost deosebit de numeroasă. Evenimentul a fost organizat de o maramureșeancă, Gabriela Sandoz, iar pe lângă “ambasadorul” Maramureșului, Paula Seling, a participat și tânărul regizor Michael Dolha. La eveniment a fost prezentă și soția ambasadorului României la Washington, care are origini din Maramureș, Ana Maria Maior.


Fostul Ambasador al SUA la București, James Rosapepe, l-a felicitat pe vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș pentru implicare și deschiderea arătată colaborării româno-americane.

Alianta GALA7 1200x800

Alianta GALA6 1200x800

Alianta GALA2 1200x1600

Alianta GALA7 1200x800

Alianta GALA10 1200x800

Alianta GALA4 1200x800

Alianta GALA5 1200x800

Alianta GALA8 1200x800

Alianta GALA9 1200x800

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz