1 1200x800

 

 

„Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă si apă uzată din județul Maramureș, în perioada 2014-2020”.

 

 

 

Compania de Apă Vital S.A. - Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Maramureș, a elaborat documentația de finanțare pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Maramureș, în perioada 2014 - 2020”.



În ziua de 29 august 2019, la Sala de Conferințe Milenium M1 din Baia Mare, a avut loc seminarul de prezentare a Studiului de fezabilitate elaborat în cadrul Aplicației de Finanțare.



Acest seminar, susținut de către experții firmei de consultanță Eptisa România, a avut ca obiect informarea reprezentanţilor Unităţilor Administrativ Teritoriale beneficiare, cu privire la:


* Obiectivele propuse pentru finanțare în cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Județul Maramureș
* Rezultatele Analizei Instituționale
* Strategia de achiziții
* Impactul proiectului asupra mediului



Alături de reprezentanții Unităților Administrativ Teritoriale - beneficiarii finali ai investiţiilor, au fost prezenţi reprezentanții ADI Maramures.



Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz