1545812524287 Dsc0102 S4 1200x800

 

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma a două acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, 15.900 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 186.000 lei, iar un autoturism de teren a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

În data de 24 decembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, județul Suceava, au declanșat două acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.
* Astfel, în jurul orei 03.00, lucrătorii noștri au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Ulma, județul Suceava, un autoturism de teren marca Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Marea Britanie, în interiorul căruia au fost observate mai multe baxuri cu țigări.
În urma cercetării zonei, în imediata apropiere a autoturismului, au mai fost descoperite alte colete cu țigări, făcând parte din același lot.
Imediat, polițiștii de frontieră au informat autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.
La fața locului, polițiștii de frontieră au descoperit în total 20 de baxuri cu țigări care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9.900 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 115.800 lei.
Autoturismul de teren, marca Mitsubishi Pajero, în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea anchetei.
* Câteva ore mai târziu, lucrători din cadrul aceluiași sector au descoperit pe raza localității Costileva, jud. Suceava, 12 baxuri cu țigări, învelite în folie de culoare neagră, de proveniență ucraineană.
Coletele au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.000 pachete cu țigări, în valoare de 70.200 lei.

În ambele cazuri țigările în valoare totală de 186.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și documentarea întregii activități infracționale.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz