Jandarmii Ianuarie 2016 1600x1000 1200x800

Jandarmii maramureşeni vor asigura misiunile de ordine şi siguranţă publică


Jandarmeria Maramureş va acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului nostru, în vederea desfăşurării într-un climat optim a manifestărilor care sunt organizate în această perioadă.
Jandarmii vor desfăşura acţiuni specifice, în cooperare cu celelalte instituţii abilitate, atât în mediul urban cât şi în cel rural, cu precădere în zonele aglomerate, urmărind identificarea şi descurajarea persoanelor care tulbură liniştea publică. Jandarmeria Maramureş va fi prezentă pentru a asigura ordinea publică pe timpul desfăşurării manifestărilor astfel:
În data de 30.06.2018, la Mănăstirea „Soborul Sfinţilor 12 Apostoli” din Bârsana, are loc Hramul Mănăstirii. La acest eveniment credincioşii vor participa încă din seara zilei de 29.06.2018, o parte din aceştia fiind cazaţi în mănăstire sau în împrejurimi. La această manifestare se preconizează participarea a 10000 de credincioşi.
În data de 30.06.2018, între orele 15:00-17:00, se va organiza în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare, un protest legat de „Legile justiţie”.
În data de 01.07.2018, între orele 08:00-14:00 la Mănăstirea „Rohiiţa” din Boiereni se sărbătoreşte Hramul Mănăstirii.
În data de 01.07.2018, între orele 14:00-19:00, în Sighetu Marmaţiei, „Asociaţia Tinerilor Maghiari Sigheteni”, organizează evenimentul naţional Skirt Bike în Parcul Grădina Morii, cu deplasarea pe traseul Grădina Morii – str. Mihai Eminescu – str. Dr. Ioan Mihaly de Apşa – Piaţa Libertăţii – str. Bogdan Vodă – Piaţa 1 Decembrie – str. Traian – Piaţa libertăţii – str. 22 Decembrie – str. Dr. Ioan Mihaly de Apşa – str. Mihai Eminescu – Grădina Morii, parteneri locali fiind Asociaţia Szmisz.
Jandarmeria Maramureş recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare, asigurare a bunurilor şi obiectelor personale, a celor de valoare, să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz