IMG 20201208 WA0006 01 Copy 1200x800

 

 

 

Premiile "AUTOMOBILE AWARDS 2020": RENAULT MORPHOZ obtine distincția "CONCEPT-CAR OF THE YEAR" 

 


* La cea de a treia ediție a premiilor "Automobile Awards" s- a recunoscut caracterul inovator al concept- car- ului Renault MORPHOZ.

 


* Simbolizând viitorul mobilității electrice Renault, MORPHOZ este rezultatul unui studiu aprofundat al modularității și versatilității de utilizare.

 


* MORPHOZ prefigurează o nouă familie de modele electrice Renault confirmate de show- car-ul Mégane eVision prezentat la sfârșitul anului 2020.

 


Futurist prin design și modularitate, Renault MORPHOZ câștigă premiul concept-car al anului la cea de-a treia ediție a premiilor "Automobile Awards". Datorită platformei sale modulare, această mașină electrică este capabilă să ofere putere, autonomie și habitabilitate pentru fiecare moment al vieții. Renault MORPHOZ se adaptează în timp real cu caroseria extensibilă, permițându-i să fie adaptat în timp real, oferindu-i zilnic o dimensiune compactă și, pe distanțe mai mari, îmbunătățind spațiul interior și eliberând spațiu pentru baterii suplimentare. 

 

 

 

Două mașini concept într-una singură 

  

 

MORPHOZ câștigă premiul concept-car al anului 2020, care recunoaște cel mai inovator concept-car al anului, distingându-se de concurenții săi datorită designului său inovator care oferă o modularitate fără precedent. 

 

 

Designul MORPHOZ combină atributele sedan, SUV și coupé. Puterea electrică a motorului său este evidențiată de numeroase detalii exterioare. Acest concept-car unic vine în două  variante de dimensiuni: 4,40 m în versiunea City și 4,80 m în versiunea Travel. MORPHOZ se adaptează astfel la toate dorințele și așteptările utilizatorilor săi. 100% electric, MORPHOZ este reîncărcabil prin inducție, chiar și în timp ce conduceți. Este conectat și echipat cu funcții de conducere autonomă de nivel 3. 

 

 

La fel ca si caroseria, habitaclul se adaptează nevoilor șoferului și pasagerilor prin transformarea sa. Culoarea galbenă încălzește interiorul, iar scaunele sale înclinabile  facilitează discuția cu alți pasageri. Un concept- car explorator, MORPHOZ reprezintă viitoarea nouă familie de modele electrice din gama Renault cu ținta anul 2021. 

 

 

Concept-car- ul anului la "Automobile Awards" 

 

 

Pentru această a 3-a ediție a evenimentului "Automobile Awards", deliberările membrilor juriului compuse din personalități franceze din lumea automobilelor au avut loc în perioada 5 octombrie - 5 noiembrie. 

 

 

François Leboine, directorul concept-cars, a primit premiul de la Jonathan Tuchbant, director general al Club Identicar:

"Îndrăzneț în modularitatea sa, inovator în design, centrat pe ființa umană prin capacitatea sa de a facilita schimbul și schimbul, conceptul MORPHOZ întruchipează perfect ADN-ul Renault. Prefigurează o nouă generație de vehicule electrice și dorința de a oferi o nouă experiență de călătorie tuturor utilizatorilor de vehicule. Mă bucur că MORPHOZ a găsit un ecou în imaginația juriului și aș dori să mulțumesc Automobile Awards pentru că ne-au acordat acest premiu". 

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz