Din 2014 și mai ales din 2016, odată cu lansarea nouilor 3008 și 5008, PEUGEOT s-a asociat cu prestigioasa marca franceză FOCAL pentru a-și proiecta sistemele hi-fi de bord. Cei doi producătorii de tricolori au valori identice ale mărcii, un element esențial punct de plecare pentru o colaborare perfectă.

 

FOCAL este recunoscut ca lider mondial în fabricarea hi-fi soluții. Cu sediul în Saint-Étienne (Franța), această companie francez produce boxe pentru casă și multimedia, audio sisteme pentru mașini, difuzoare pentru monitorizarea studiourilor de înregistrare și căști audiofile. Toate produsele Focal sunt proiectate și dezvoltat în Franța: se bucură de aproape 40 de ani de inovație în tehnologii acustice exclusive. Inginerii focali sunt implicați foarte devreme într-un proiect nou de vehicul. Încă de la primele schițe arhitecturale, multe criterii sunt decisive în scopul de a oferi cea mai bună imagine sonoră, cu respectarea
criterii de fezabilitate, aspect, performanță ...

 

EMOTIUNEA ÎN TOATE SALELE SĂI

 

Începând cu anul 2014, drumurile PEUGEOT și FOCAL s-au aliniat astfel încât sunetul de la mașinile conceptuale de la bord iar vehiculele de producție sunt o sursă de plăcere pentru șofer și pasageri. Proiecte în care puternice valorile pe care cele două companii noastre Le întruchipează și le apără sunt împărtășite și promovate: standarde înalte de proiectare, Know-how francez și tehnologie avansată.
Pentru proiectarea sistemului FOCAL premium de înaltă fidelitate, proiectanți, ingineri și tehnicieni de sunet din ambele mărci și-au combinat expertiza și know-how-ul. Au conceput o estetică personalizată și
integrare acustică: rezultatul trebuie să fie adaptat la caracteristicile fiecărui vehicul și să ia în considerare
ține cont de caracteristicile specifice ale sistemului audio ales. Designul interior al fiecărui model PEUGEOT cu o instalație Focal s-a bucurat astfel de un specific dezvoltare legată de opțiunea Hi-Fi. Această lucrare comună și meticuloasă de integrare
difuzoarele depășește simpla poziționare în habitaclu a vehiculelor. Este rezultat al mai multor ani de creare și cross-design de piese strategice care garantează acustic final calitate. Fiecare zonă a vehiculului este studiată: tablou de bord, geamuri, uși etc. Totul se bazează pe design și materiale pentru a obține cea mai bună rigiditate, pentru a elimina vibrațiile și pentru a optimiza dispunerea sistemului. Pentru fiecare nouă colaborare, întregul habitaclu este subiectul unei dezvoltări specific. O opțiune FOCAL Hi-Fi este într-adevăr un set de îmbunătățiri acustice exclusive, cum ar fi greutăți mari în uși, alegerea densității pentru membranele de etanșare, vitraj laminat, simulări și studii ale volumele de încărcare a tabloului de bord, orientarea tweeter-urilor, viteza de deschidere și grosimea protecției grilele ... Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, sistemul Hi-Fi premium FOCAL pentru PEUGEOT este subiectul a multă atenție și efort de dezvoltare ca cele mai noi game de difuzoare Sopra sau Chora.

 

Atunci a sosit momentul să alegem difuzoarele, aceste piese unice pe care Focal și le-a imaginat fabricarea mai mult de 40 de ani. Există tehnologii patentate și brevetate pe care să le transpunem spațiul sonor și distilează toate detaliile și atmosfera creațiilor muzicale ascultare. Orele de reglare fină sunt apoi necesare și mii de kilometri sunt parcurși acustic ingineri. Acest lucru este realizat pentru a obține cele mai bune rezultate din instalare, asigurând astfel o optimă și experiență de ascultare unică. Calitatea etapelor anterioare este esențială pentru a ajusta electronic scenă sonoră, creând un mediu confortabil și o calitate de ascultare care aparține doar mașinii
fiind studiat.

 


Concept-Cars BISTROT DU LION


2014: prima colaborare între PEUGEOT & FOCAL în jurul unui concept car, o rețetă uimitoare pentru percepând, auzind și gustând bucătăria diferite. Acest foodtruck este rezultatul inovator al unei noi experiențe care combină un spațiu dedicat muzicalului amestecuri și o zonă de mâncare nomadă. Imaginat și proiectat de PEUGEOT Design Lab, acest foodtruck este echipat cu 50 de difuzoare focale: opt difuzoare cu rază medie de acțiune și 32 de tweete pentru cupole inversate în ușile laterale s-au montat treble. S-a ales tehnologia patentată de Focal (fibra de in) pentru difuzoare, o garanție de sunet fantastic. Opt subwoofere de o parte și de alta a food truck asigura un bas suplimentar. În cele din urmă, DJ-ul poate avea un feedback sonor cu Alpha 65 profesionist FOCAL difuzoare pentru a elibera muzica cu cei 17.400 de wați de putere de amplificare la bord!

 


PEUGEOT FRACTAL


2015: a fost dezvăluită mașina concept Fractal. Acest coupé electric electric urban este un studiu prospectiv al PEUGEOT i-Cockpit® proiectat pentru sunet și de către sunet. Prin eliminarea tuturor obstacolelor în calea difuzării, acustice puritatea și călătoriile pot fi îmbunătățite. Un concept de sunet real, Fractal oferă o instalare 9.1.2 concepută ca un sistem multicanal la bord. Această inovație se caracterizează printr-un sunet foarte natural și incolor, o reproducere bogată în atacuri medii și puternice în bas. Acest sistem personalizat este format din șapte drivere de in și patru Tweetere cu cupole inversate. În plus, subwooferele SubPac sunt integrate în partea din spate a fiecărui scaun; întregul sistem este condus de patru amplificatoare Focal de înaltă compactă, pentru un total de 1.600 de wați disponibili. rezultat? Sistemul face conducerea mai instinctivă prin transmiterea de informații îmbogățite de spațializarea și stimularea sunetului în toată cabina. Se adaptează autonom la autovehiculul configurație și utilizări diferite: în modul coupé sau cabriolet. Emoții garantate.

 

PEUGEOT INSTINCT


2017: această „frână de tragere” elegantă prezintă viziunea PEUGEOT asupra mașinii autonome. Șoferul poate alege între patru moduri de conducere, autonom sau manual și poate opta pentru o conducere dinamică sau calmă stil. Mașina este o extensie a lor înșiși datorită platformei „Artik Cloud” care le anticipează dorește și ajustează atmosfera la bord. Această platformă conectează mașina la Cloud-ul utilizatorului său și obiecte conectat. Sistemul hi-fi FOCAL® conectat, de asemenea, contribuie la această atmosferă de bord, în simbioză cu luminozitatea sau poziția scaunelor. Mediul șoferului se adaptează dorințelor sale, în funcție de modul de conducere ales. În conducere autonomă, volanul se retrage. La fel de Conducerea autonomă este una dintre următoarele revoluții în mobilitate, mașina devine o firească și loc privilegiat pentru a asculta muzică. Prin urmare, FOCAL a proiectat o instalație pentru oferta PEUGEOT 11 difuzoare cu diafragmă de in (lenjerie naturală), tweete de cupolă invertite din aluminiu / magneziu și procesarea digitală a semnalului pentru un sistem personalizat. Două căști nomadice FOCAL LISTEN sunt de asemenea accesibil permanent în interiorul vehiculului pentru ascultare individualizată, la cerere pe scaunele din spate. Fiecare își poate bucura muzica așa cum își dorește.

 


PEUGEOT e-LEGEND


2018: pentru că viitorul nu va fi niciodată plictisitor, PEUGEOT dezvăluie conceptul e-LEGEND. PEUGEOT și FOCAL a gândit experiența de conducere autonomă, electrică și conectată a viitorului. De oferind patru moduri de conducere, dintre care două sunt autonome, acest concept auto invită pasagerii să IA timpul lor și se bucură. Într-un interior elegant și confortabil din catifea de mătase și lemn Paldao, muzică preia o dimensiune cu totul nouă datorită unui sistem Hi-Fi de vârf, care combină standarde înalte și inovație cu două noi funcții de sunet:

- Maparea, de exemplu, ceea ce face posibilă trimiterea de mesaje de navigare numai către driver
ceilalți ocupanți ascultă muzică,
- Zonarea, care permite personalizarea completă a conținutului, plasând fiecare pasager în propriul sunet bule, fără interferențe reciproce. Indiferent de sursa emisă, tabloul de bord acustic asigură o distribuție excepțională a sunetului, prefigurarea utilizărilor viitoare ale emisiilor de sunet în mașină.

 

VEHICULE DE PRODUCȚIE


NOU PEUGEOT 3008 și 5008

2016: PEUGEOT 3008 și 5008 oferă sistemul acustic premium FOCAL ca primă lume ca și opțiune de echipament original. Toate cunoștințele Focal sunt combinate într-o instalație constând în acest moment 10 difuzoare cu tehnologii de ultimă generație, pentru plăcerea sunetului pur la bord vehicle. La nivelurile amănunțite oferite de cele patru tweetere cupole inversate din aluminiu se adaugă soldul și precizia sunetului oferită de cele patru woofere de 165 mm și canalul central de 80 mm cu Poliglass conuri. Subwooferul Power Flower ™ de 200 mm tripla voce oferă frecvențe joase dinamice. A 515- watt 12-hibrid clasa AB / D amplificator activ orchestrează totul. Acestea sunt precise alegeri tehnologice, rezultate din 40 de ani de istorie tehnică și inovație a mărcii, care constituie baza sistemului Hi-Fi FOCAL Premium; acum a devenit referința pentru sistemele audio în toată gama PEUGEOT.

 


NOU PEUGEOT 508 și 508 SW

 

2018: PEUGEOT și FOCAL își unesc forțele pentru mașinile din salonul 508 și 508 SW. Succesul Sistemul Hi-Fi Premium cu 10 difuzoare integrate în PEUGEOT 3008 și 5008 au fost evident punct de plecare pentru proiect, pentru o adaptare perfectă la aceste două vehicule noi. Reelaborarea proiectării, în special cu grilele de difuzor cu tweeter din aluminiu perforate și echipele Focal au o integrare personalizată a sistemului în aceste noi compartimente de pasageri a împins și mai mult limitele confortului de la bord. Uși, ferestre, aspectul pistei centrale și subwoofer: sistemul audio este readus la gloria sa anterioară în slujba conducerii și a celei mai pure sunet. Cu acest nou proiect, PEUGEOT și FOCAL au redefinit codurile de ascultare continuă. prezentat cu noua „Prima ediție” 508 & 508 SW și oferită tuturor cumpărătorilor ediției de lansare, noua
Ascultă căștile fără fir fără fir PEUGEOT încorporează toată expertiza acustică și estetica ambelor mărci pentru a multiplica orele de ascu

NOU PEUGEOT 2008


2019: mulțumită sistemului Hi-Fi FOCAL Premium cu 10 difuzoare, conducând în oraș și în mare în aer liber la bordul noului SUV PEUGEOT 2008 este o adevărată plăcere. Încă o dată rezultatul co-proiectării lucrarea și designul încrucișat al pieselor strategice (tapițerie, uși, grile etc.), instalația acustică este perfect adaptat SUV-ului urban. Ședințele lungi de dezvoltare pe prototipuri garantează nivelul ridicat calitatea sunetului Focal și bogăția scenei muzicale, pentru plăcerea fanilor muzicii ca cei mai pretențioși iubitori de muzică.

 


Mult mai mult decât un simplu parteneriat

 

Cu PEUGEOT și FOCAL unind forțele pentru a crea o experiență de ascultare excepțională în mașină, două mărci colaborează, de asemenea, dincolo de simplul design al unui sistem Hi-Fi adaptat unui vehicul. Într-adevăr, ei sunt dedicați tuturor detaliilor în amonte și în aval care vor servi pur și simplu sunet, creațiile și participă tot mai mult la o. experiență unică. Prin urmare, pentru a descoperi pe deplin și simți stăpânirea sistemului FOCAL Premium Hi-Fi la bordul vehiculelor PEUGEOT, au apelat Echipele pe compozitorul francez Benjamin Shielden pentru a scrie o piesă muzicală: Leul de Aur. Această piesă exclusiv, prin forță și măreție, prezintă calitatea sistemului audio și a mediului de ascultare în timpul demonstrațiilor. PEUGEOT și FOCAL își împărtășesc căutarea constantă a perfecțiunii acustice în timp ce își imaginează comunul viitor.


PEUGEOT

 

Pe baza strategiei sale ofensive tehnologice și a electrificării gamei sale, PEUGEOT marca intră în era tranziției energetice cu entuziasm. Conducerea stimulatoare și plină de satisfacții, elegant designul și calitatea fără compromisuri sunt angajamentul brandului față de clienții săi și contribuie la realizarea acestuia emoția oferită de fiecare PEUGEOT. Prezentă în peste 160 de țări la 10.000 de puncte de vânzare, marca a vândut aproape 1.500.000 de vehicul în întreaga lume în 2019. PEUGEOT combină excelență, Allure și emoție pe tot parcursul ambiția de a fi brandul generalist de top-of-the-range la scară globală.

 


GRUP AUDIO FOCAL ȘI VERVENT


Vervent Audio Group s-a născut în 2014, încorporând Focal și Naim Audio. Fiecare brand își aduce expertiză proprie: Focal este un producător francez de tehnologii de difuzoare și boxe hi-fi, al căror expertiza se extinde la boxe pro-audio, audio în mașină, produse de instalare personalizate și căști. Naim este un renumit specialist în electronic britanică, specializat în Hi-Fi cu două canale, multi-room sisteme, amplificatoare și servere de muzică. Împreună, aceste companii constituie un Punct de referință pentru fidelitate. Piețele cheie ale Grupului Audio Vervent sunt Europa, Asia și America de Nord; teritorii strategice în care grupul a deschis magazine emblematice „Focal Powered By Naim” în 2019. Grupul Vervent Audio, care are 400 de angajați în Franța și Regatul Unit, va genera un cifra de afaceri de aproximativ 110 milioane EUR în 2019, cu trei sferturi din vânzări în afara țărilor de origine.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz