PEUGEOT PHEVRANGE TESTDRIVE 0120TC 003   Copie Copy 1200x800

 

Soluții de finanțare PEUGEOT pentru achitionarea unui vehicul nou în Franța

Brandul PEUGEOT realizează mai mult de jumătate din vânzări cu finanțare la închiriere cu opțiune de cumpărare. În plus, rețeaua PEUGEOT oferă fiecarui client care dorește să achiziționeze un vehicul nou în Franța, alte soluții dd finanțare și servicii suplimentare, cum ar fi extinderea garanției sau întreținerea vehiculului. Finanțarea și servicii, asigurate prin rețeaua PEUGEOT, trebuie să permită fiecărui client să găsească o soluție all-inclusive, adaptată la nevoile clientului. 

Diferitele tehnici de finanțare oferite de marca PEUGEOT Le permite potentialilor clienti să beneficieze de un vehicul în cadrul unui budget, în funcție de nevoile sale.


 Vânzarea pe credit (VAC):
Este un credit cu rată și durată fixă, cu plăți lunare fixe și identice pe întreaga durată a finanțării, care poate varia între 12 și 72 de luni. CREDITUL Classic permite finanțarea vehiculului până la 100% din prețul de vânzare.


 Închiriere cu opțiune de cumpărare (LOA):
Închirierea cu opțiunea de cumpărare vă permite să utilizați un vehicul pe toată durata alegerii facute prin plata unei chirii fixe. În funcție de bugetul disponibil, clientul poate alege să plătească o primă chirie mărită. Această finanțare este destinată persoanelor care doresc să schimbe mașinile în mod frecvent.

Clientul este arendașul vehiculului său, iar numele său apare ca atare pe certificatul de înregistrare. La sfârșitul contractului, vor exista două posibilități: fie sa returnati vehiculului (în stare bună), fie deveniți proprietar conform opțiunii finale de cumpărare fixată la încheierea Contractului LOA.


 Închiriere pe termen lung (LLD):
Închiriere pe termen lung vă permite să închiriați un vehicul nou, care va fi returnat punctului de vânzare la sfârșitul contractului, fără constrângere de revânzare a vehiculului și fără contribuție inițială. Chiria vehiculului este calculată în funcție de nevoile clientului, în termenii duratei și kilometrajului la momentul semnării contractului. Cu toate acestea, acești parametri pot fi reglați în orice moment pentru a se potrivi cu nevoile de rulare efectivă a vehiculului. LLD este ideal pentru clienții care conduc foarte mult și trebuie să schimbe vehiculele frecvent.


 Pachetul de perspective:
Este soluția all-inclusive a rețelei PEUGEOT. Este o formulă globală susținut de finanțarea LLD sau LOA, care include un nou PEUGEOT, finanțare, întreținere, asistență și o garanție extinsă cu unele mentiuni. Alegerea se face in functie de vehicul, durata de utilizare (2, 3 sau 4 ani), kilometrajul anual adaptat la nevoile clientului. "Formulele de închiriere sunt ideale pentru a vă distra. Pentru un buget pe care îl definiți, alegeți vehiculul și serviciile acestuia. La sfârșitul închirierii, vă întoarceți cu vehiculul și îl puteți reînnoi fără să vă faceți griji pentru revânzare. Este simplu și fără probleme. Idealul!", sustine Patrick Pouletty, Director de marketing și Digital la PSA Finance France

"Serviciile oferite sunt adaptate la utilizarea și profilul fiecărui client. Aceste formule asigură utilizatorul zilnic și permit stabilirea unei relații de încredere în vânzările post-vânzare", subliniaza "Laurent LAISNE, directorul dealer-ului PEUGEOT din EPERNAY

Despre PEUGEOT
Consolidat de ofensiva tehnologică și de electrificarea gamei sale, marca PEUGEOT intră în era
tranziției energetice cu entuziasm. Stimularea și recompensarea șofatului, design, calitate de neegalat.. constituie angajamentul mărcii față de clienții săi și contribuie la emoția pe care o emana fiecare PEUGEOT. Prezent în mai mult de 160 de țări prin 10.000 de puncte de vânzare, Peugeot a vândut aproape 1.500.000 vehicule in întreaga lume în 2019. 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz