Toyota E Volution Drive Group 02 1 1200x800

 

Toyota extinde garanția bateriei pentru vehiculele electrice hibride, plug-in și cu celule de combustibil, gama 2020

PLANO, Texas (10 octombrie 2019) - Cu o experiență de 20 de ani și mai mult de trei milioane de vehicule cu combustibil alternativ vândute în Statele Unite, Toyota pune mai multă putere în spatele garanției sale de baterii hibride și componente.

 

Astăzi, Toyota a anunțat că își va extinde garanția bateriei hibride de la 8 ani / 100.000 mile la 10 ani de la data primei utilizări / 150.000 mile. Această extensie este valabilă pentru toate modelele noi de vehicule hibride Toyota, hibrid plug-in și electric cu celule cu combustibil. Toate celelalte componente HV vor păstra acoperirea sub garanția sistemului hibrid la 8 ani / 100.000 mile. 

Noua garanție de baterie hibridă 2020 Toyota este cea mai lungă perioada de garanție oferită în industrie, care acoperă nu doar primul proprietar, ci toți proprietarii ulterior - ceea ce face și mai ușor pentru Toyota să ofere eficiență în materie de combustibil, o gamă uimitoare, performanțe dinamice și beneficii pozitive asupra mediului pe care le oferă această tehnologie inovatoare..

"Toyota a introdus primul vehicul hibrid din lume în urmă cu mai bine de 20 de ani, dar oamenii încă mai au ezitări in a deține un vehicul hibrid", a spus Heather Updegraff, director General Toyota Vehicle Marketing and Communications. „Scopul nostru este să minimalizăm această preocupare și această nouă extensie de garanție pentru bateria hibridă este doar un alt mod în care conducem industria și punem clienții pe primul loc.”

Toyota se angajează să funcționeze mai eficient, iar astăzi, gama Toyota 2020 include șapte modele hibride și un model bazat pe celule de combustibil:

* Prius de a patra generație, cu AWD-e disponibil, are 50 de MPG estimat de EPA


* Prius Prime, hibridul plug-in al Toyota cu care se poate acoperi o distanta de 640 de mile cu o încărcare completă și un rezervor complet de gaz.

* Prima dată Corolla Hybrid cu 52 MPG combinate estimate de EPA


* A treia generație Camry Hybrid cu 52 MPG combinată, estimată de EPA


* RAV4 Hybrid de a doua generație, cu aproximativ 40 MPG combinat


* Avalon Hybrid premium sedan cu 44 MPG combinat estimat de EPA


* Noul 2020 Highlander Hybrid cu 33 MPG combinat


* Actuala generație Toyota Mirai cu un EPA estimat la 67 MPGe combinat și 312 mile EPA de conducere estimat


Toyota încurajează clienții să consulte Ghidul de garanție și întreținere Toyota pentru mai multe informații despre garanția limitată a vehiculului nou, care însoțește fiecare vehicul.

Acoperirea de garanție a sistemului hibrid Toyota este de 8 ani sau 100.000 de mile, pentru următoarele componente:

* Modul hibrid de control al bateriei (senzor de tensiune a bateriei)
* Modul de control hibrid (modulul de control al gestiunii puterii)
* Inverter cu convertor
* Noua garanție a bateriei hibride este de 10 ani sau 150.000 de mile. 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz