Nissan pune lumina reflectoarelor pe mașinile de patrimoniu în noua zonă de afișare publică
Skyline Sport, Silvia și Datsun 14 Roadster au fost alese ca primele mașini pentru linia de expoziție din istoria bogată a companiei până la viitorul său
 
 
    
2019/09/26

YOKOHAMA, Japonia - Nissan a deschis astăzi Heritage Zone, un nou spațiu de expoziție publică permanentă la sediul central din Yokohama, care va afișa modele selecte din colecția extinsă de mașini clasice ale companiei.

Pentru a marca ocazia, 19 modele de patrimoniu vor fi afișate pentru o perioadă limitată.

 

Zona Heritage va ajuta Nissan să comunice istoria bogată și concentrarea continuă a companiei asupra clienților. Deschiderea coincide, de asemenea, cu cea de-a zecea aniversare a mutării Nissan de la Tokyo la Yokohama în 2009. De atunci, peste 13 milioane de oameni au vizitat Galeria Cartierului General Nissan pentru a afla de prima dată despre cele mai noi modele ale companiei și viziunea acesteia pentru viitorul mobilității.

Bazându-se pe popularitatea Galeriei, noua Heritage Zone este un spațiu informal în care vizitatorii pot descoperi moștenirea Nissan printr-o bogată varietate de conținut.

 

Afișarea vehiculului

Zona Heritage prezintă modele clasice alese dintre sutele de mașini din Nissan Heritage Collection. Mașinile afișate se vor schimba periodic pentru a menține afișajul proaspăt și informativ. Primele trei mașini expuse sunt Datsun 14 Roadster din 1935, Prince Skyline Sport din 1960 și Nissan Silvia din 1966.
Colț expozițional special

Această zonă a zonei de patrimoniu va fi folosită pentru a spune povești care se concentrează pe teme și perspective specifice din istoria Nissan. Expoziția inaugurală se concentrează pe fondarea companiei în anii '30.
Videoclipuri despre patrimoniu

Un ecran LED de 220 inci, montat pe perete, va reda imagini văzute rareori din arhivele Nissan. Acest lucru va adăuga imersiune și o perspectivă contemporană a conținutului afișat, permițând vizitatorilor să experimenteze povestea lui Nissan prin ochii oamenilor care erau acolo la acea vreme.
Bibliotecă
Zona Heritage oferă o mini-bibliotecă cu o selecție de cărți auto și numeroase versiuni ale revistelor auto. Vizitatorii le pot răsfoi liber, într-o atmosferă relaxată, primitoare.

 

Model de perete auto

Acest display prezintă istoria Nissan în miniatură, prezentând peste 100 de mașini model care se întind pe istoria companiei.
Pe lângă zonele de afișare permanentă din Zona Patrimoniului, Galeria Cartierului General va găzdui un eveniment special în perioada 27-30 septembrie. În cadrul acestui eveniment, vor fi expuse 19 mașini de patrimoniu, cel mai mare număr prezentat vreodată la locul de desfășurare.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz