Îndrăzniți să explorați: Toyota 4Runner Venture Edition Nou pentru 2020

Bariere standard Yakima Megawarrior și rafturi pentru acoperiș
Dispune de roți TRD de 17 inch colorate Gunmetal
Oglinzi exterioare negre, mânere pentru uși, spoiler spate și insigne
Noul sistem multimedia 2020 include ecran tactil de 8 inci și Apple CarPlay, Android Auto și compatibilitatea Amazon Alexa
Toyota Safety Sense P (TSS-P) Acum Standard pe toate 4 Runners 2020
PLANO, Texas (26 septembrie 2019) - Toyota 4Runner nu este străin de drumul mai puțin parcurs. În 2020, SUV-ul body-on-frame, do-everything, primește câteva completări importante, inclusiv sistemul de siguranță activ TSS-P de la Toyota la toate clasele și infotainment actualizat care include un ecran tactil mai mare de 8 inci, Apple Carplay, Android Auto și Amazon Alexa compatibilitate. Alături de aceste actualizări cheie (și alte câteva), 2020 4Runner va veni și în Ediția Venture, care se mândrește cu mai multă utilitate și stil pentru locul în care vă duce drumul ... chiar dacă nu există drumuri implicate.

 

Capitalist de risc: investiții în aventură


4Runner Venture Edition adaugă mai multă utilitate și fler într-un pachet minunat conceput pentru exploratorii de pretutindeni. Una dintre cele mai notabile caracteristici este suportul standard pentru Yakima Megawarrior. Susținut de barele încrucișate ale suportului pentru acoperiș, suportul Megawarrior este construit din oțel greu și asigură depozitare suplimentară pe acoperiș în tava spațioasă care măsoară 52 inci lungime, 48 inci în lățime și 6,5 inci înălțime.

 

În interior, etajele 4Runner Venture Edition obțin o protecție suplimentară împotriva elementelor datorită covorașelor standard pentru toate condițiile meteorologice. Un covor de marfă din spate va deveni, de asemenea, standard, iar o soluție de marfă suplimentară vine sub formă de punte de marfă glisabilă spate disponibilă.

 

O serie de modificări exterioare diferențiază Venture Edition față de restul. Jantele TRD de 17 inci de culoare Gunmetal vor fi montate în toate cele patru colțuri. Logo-urile Toyota din partea din față și din spate a 4Runner, împreună cu insigna 4Runner de pe hayonul din spate, vor fi negre pe Venture Edition, în timp ce accentele negre suplimentare vor include oglinzile exterioare, mânerele ușilor și spoilerul din spate. Deși se bazează pe TRD Off-Road Premium, Venture Edition scade insigna TRD Off-Road din stâlpul C pentru un aspect cool și minimalist.

 

Pregătit pentru a aborda poteca


Ediția Venture este construită pe o construcție corporală pe cadru dovedită de 4Runner, care prezintă o punte spate cu patru verigi și o suspensie cu arc spiral. Este echipat cu un sistem 4WD part-time, care dispune de o cutie de transfer cu 2 viteze cu o gamă scăzută selectabilă. Când lucrurile devin într-adevăr dure, un încuietor spate selectabil vine standard pentru a oferi o tracțiune suplimentară atunci când este necesar în raza mică.

 

Aceste caracteristici sunt doar începutul

 

instrumentelor 4 × 4 din arsenalul Venture Edition. Controlul standard CRAWL asigură funcționalitate suplimentară de off-road în domeniu scăzut, reglând viteza motorului și forța de frânare pentru a muta lent vehiculul înainte sau înapoi la una dintre cele cinci setări de viteză scăzută selectabile pentru șofer. Când este angajat, CRAWL permite șoferului să se concentreze asupra direcției pe un teren provocator, fără a fi necesar să modifice și accelerația sau pedala de frână. Controlul activ al tracțiunii (A-TRAC) poate ajuta la menținerea tracțiunii prin distribuirea forței de acțiune la orice roată aflată în contact cu solul atunci când sesizează alunecarea roții. Multi-Terrain Select (MTS) este un alt instrument de tracțiune care ajută la îmbunătățirea aderenței prin controlul rotirii pe roți, pe baza amenajării terenului (cum ar fi murdăria, nisipul sau roca) selectate de șofer.


Siguranță activă, mai multe caracteristici standard pentru 2020


Pentru 2020, 4Runner face standardul Toyota Safety Sense P (TSS-P) la toate clasele. Acest sistem avansat de siguranță activă include Sistemul de pre-coliziune cu detecție pietonală, Alertă de plecare pe linie cu sistem de avertizare la tivuri, fascicule automate de înaltă viteză și control dinamic de mare viteză cu radar (DRCC).

 

Tehnologie suplimentară poate fi găsită și în interiorul cabinei 4Runner, deoarece fiecare grad oferă un sistem multimedia actualizat, cu compatibilitate Apple CarPlay, Android Auto și Amazon Alexa, toate acestea putând fi controlate pe noul ecran tactil de 8 inci 4Runner. Sistemul de sunet include 8 difuzoare prin cabină, iar sistemul multimedia dispune de telefon HandsFree și funcționare muzică Bluetooth.

 

În fața șoferului se află un nou panou de instrumente care include un ecran MID de 4,2 inci pentru controlul funcțiilor de siguranță TSS-P și oferă detalii suplimentare ale vehiculului, cum ar fi presiunea în anvelope, economia medie de combustibil și multe altele. Pasagerii scaunelor din spate vor aprecia fără îndoială adăugarea a două porturi USB la dispozitivele de încărcare. Ediția Venture se va lăuda, de asemenea, cu cheia inteligentă standard, cu Push Button Start.

 

În interior, Venture Edition este dotat cu scaune față cu față și încălzite cu sistem SofTex, cu inscripții „TRD” pe tetiere. Scaunele decupate SofTex sunt de asemenea prezentate în al doilea rând.

 

Stelele se aliniază la siguranță


TSS-P nu este singurul sistem de siguranță găsit pe 4Runner, întrucât toate clasele sunt de asemenea standarde cu sistemul de siguranță Star Toyota care include Controlul Stabilității Vehiculului (VSC) cu control de tracțiune (TRAC, sau A-TRAC cu 4WD), un anti- Blochează sistemul de frânare (ABS) cu distribuție electronică a forței de frânare (EBD), asistență la frânare (BA) și sistem de înlocuire a frânei Smart Stop Technology (SST).

 

Opt airbag-uri standard includ soferul și pasagerul frontal Advanced Airbag System, TAP (torace, abdomen, pelvis) airbag-uri laterale montate pe scaun, airbag-uri ale șoferului și pasagerului din față și airbag-urile cu corturi laterale (RSCA).

 

Garanție limitată și ToyotaCare

 

Garanția de bază a vehiculului nou, de 36 de luni / 36.000 de mile, de la Toyota, se aplică tuturor componentelor, cu excepția articolelor de uzură și întreținere normale. Garanțiile suplimentare de 60 de luni acoperă virajul de 60.000 de mile și coroziunea fără nicio limitare a kilometrajului. 4Runner este de asemenea standard cu ToyotaCare, un plan gratuit care acoperă întreținerea normală programată din fabrică și asistența la drum 24 de ore pentru doi ani sau 25.000 de mile, după cum vine primul

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz