New Renault ZOE Tests Drive In Sardinia999

 

Boulogne Billancourt, 13 septembrie 2019 - După dezvăluirea publica din iunie 2019, Noul Renault ZOE ataca drumurile europene cu o noua senzatie de condus 100% electric și o noua dimensiune datorită unei game de până la 395 km WLTP *, a unui motor mai eficient (de 100 kW). La acestea se adauga versatilitatea la încărcare și un nivel ridicat de echipamente începând de la versiunea de vaza. 

 

Întotdeauna mai departe

 

Noua baterie de 52 kWh care echipează noul ZOE își extinde autonomia până la 395 de kilometri în ciclul WLTP *, o creștere de + 25%. Prin adoptarea unei încărcări rapide de curent continuu de până la 50 kW, noul ZOE oferă cea mai extinsă versatilitate pentru stațiile de încărcare disponibile în Europa. Noul ZOE recuperează până la 150 de kilometri de distanță în 30 de minute.

 

Îmbunătățirea plăcerii de a conduce

 

Odată cu introducerea R135, un motor de 100 kW (echivalentul a 135 CP), noul ZOE oferă un control și o reacție accentuate și mai mult. Plăcerea și confortul la volan sunt îmbunătățite, în special pe autostradă, cu accelerație de la 80 la 120 km / h cu 2,2 secunde mai rapida fata de generația anterioară.

 

Noul ZOE oferă, de asemenea, un nou mod de conducere care simplifică traficul în oraș. Denumit „modul B”, acesta oferă decelerații intensificate care permit o utilizare redusă a pedalei de frână.

 

În cele din urmă, arhitectura electrică a fost complet reproiectată pentru a se adapta mai multor sisteme avansate de asistență la șoferi (ADAS).

 

High Tech pentru toți

Constituind o nouă ofertă în acest segment, Noua ZOE beneficiază de un display de 10 inch pentru sofer și de un ecran tactil de 7 - 9,3 inci pe consols centrala, in cazul nivelului de echipare standard. Această gamă de echipamente este completată de pârghia de transmisie electronică „e-shifter”, o frână de parcare automată cu funcție Auto-Hold și iluminare cu LED care crește vizibilitatea cu 75%.

 

În ceea ce privește serviciile conectate, Noul ZOE este echipat cu Renault EASY CONNECT, care este disponibil în vehicul cu sistemul multimedia Renault EASY LINK și pe smartphone-uri prin intermediul aplicației MYRenault, pentru a oferi o serie de aplicații și servicii concepute pentru a sprijini șoferii pe tot parcursul călătoriilor lor.

 

 

* Procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizate la nivel mondial, ciclu standardizat: 57% conducere urbană, 25% conducere suburbană, 18% conducere pe autostradă - pentru ZOE Life.

(Photo Credits: Jean-Brice LEMAL)

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz