2020 Lexus RX 350 F SPORT 02 1200x800

 

 

* Actualizarea 2020 Lexus RX și RXL oferă prima integrare Android Auto ™ pentru brand
* Integrarea ecranului tactil nou, ușor de utilizat, oferă voce și navigare dinamică
* Dinamică de conducere îmbunătățită, răspuns de direcție îmbunătățit pentru o rulare mai ușoară

 

PLANO, Texas (3 septembrie 2019) - Pentru noul model 2020, Lexus RX și RXL au o direcție mai sensibilă și opțiuni multimedia pentru integrarea smartphone-ului și a ecranului tactil. O serie de îmbunătățiri interioare și exterioare se bazează pe apelul iconic al crossover-ului de lux și contribuie la designul și funcția revigorată, cheie pentru discernământul oaspeților Lexus.

Nouă pentru 2020, linia RX este prima care primește integrarea Android Auto, pe lângă aplicațiile tehnologice conectate în mașină de la Apple CarPlay® și Amazon Alexa. Proprietarii acestei masini vor putea interacționa perfect cu dispozitivul lor inteligent la alegere, prin aplicații familiare pe ecran de pe ecranul tactil opțional de 12,3 inci sau ecranul tactil standard de 8 inci disponibil în toate modelele RX, RXh, RXL și RXhL 2020.

„Cel mai bine vândut Lexus RX continuă să fie un exponent pentru inovația mărcii și un favorit de durată al clientilor noștri. Noul model 2020 se bazează pe satisfacția și perfecționarea clientilor pe care această încrucișare de lux a avut-o de la introducerea sa în urmă cu mai bine de 20 de ani ”, a declarat David Christ, vicepreședintele și directorul general al grupului Lexus.

Revigorat și rafinat

Începând cu grila de semnătură, simbol al mărcii Lexus și „fața” distinctivă a vehiculului, designerii au creat un aspect elaborat bazat pe un motiv L. Fiecare bloc individual are o formă și unghi diferite pentru a crea o formă total noua care echilibrează o imagine puternică, dar elegantă. Unghiurile desenate manual ale învelișului grilei sunt de asemenea redesenate la fiecare colț al barei de protecție pentru a netezi fluxul vizual.

Crossover-ul de lux primește mai multe modificări concepute pentru a îmbunătăți dinamica de conducere pe toată linia. Atât barele stabilizatoare din față, cât și cele din spate sunt acum goale pentru a reduce greutatea, totuși diametrele lor mai groase și bucșele armate ajută la îmbunătățirea răspunsului la direcție. Amortizoarele au fost reglate pentru a funcționa cu barele de rulare mai rigide, în timp ce amortizoarele actualizate dispun de un nou dispozitiv de control al frecării care ajută la controlul vibrațiilor de înaltă frecvență pentru o rulare mai lină.

Pentru a perfecționa mai mult receptivitatea Lexus RX și RXL 2020, un proiect de suspensie mai rigid reduce zgomotul și vibrațiile de pe drum. Rigiditatea suplimentară a fost obținută prin suduri adiacente și adeziv.

Tehnologia la viteza vieții

Ecranul tactil Lexus Multimedia System de 5,5" a fost apropiat de diagonals de șofer și oferă control atât pentru sistemele audio cât și pentru cele climatice, pe lângă faptul că oferă o vedere a ceea ce se află în spatele vehiculului prin intermediul camerei de rezervă. Proprietarii crossoverului vor avea opțiunea să aleagă între afișajul standard de 8 inci și afișajul multimedia de 12,3 inci, de înaltă rezoluție, cu ecran split.

Cu două porturi USB suplimentare (6 în total), noul Lexus RX 2020 îi ajută pe soferi si pasageri să țină pasul cu viața rapidă și să rămână conectați la mobile tehnologii. În plus, noua aplicație Lexus permite să se facă totul, de la pornirea vehiculului de la distanță cu un smartphone, până la contactarea dealerilor pentru o programare a service--ului și multe altele. Cu un abonament activ, tabloul de bord Lexus App oferă o vedere personalizată a informațiilor convenabile despre vehicul și serviciile conectate, inclusiv Raportul privind stares tehnica a vehiculului, întreținerea programată și alertele privind stares vehiculului.

Comanda vocală dinamică (DVC) este prezenta la noul Lexus RX 2020 cu sistemul multimedia de 12,3 inci disponibil. Sistemul de recunoaștere vocală poate recunoaște milioane de fraze mai mult decât sistemele Lexus convenționale. DVC oferă o precizie mai mare, introducerea de adrese perfectă și căutări în puncte de interes extinse.

Întotdeauna conectat prin dispozitivul de alegere

Prin simpla apăsare a unui buton sau prin simpla comenda vocala sincronizate, sistemul multimedia Lexus RX și RXL 2020 va furniza restaurantele sugerate pentru memento-uri de cină sau de service pentru vehicule. Soferi pot rămâne conectați prin intermediul suitei premium de funcții tehnologice conectate, inclusiv testul Lexus Enform de 3 ani pentru a porni de la distanță motorul folosind anumite dispozitive inteligente.

Cu Android Auto™, șoferii pot accesa și utiliza telefonul perfect pe ecranul tactil al RX. Cu ținte tactile mai mari, o interfață simplificată și acțiuni vocale ușor de utilizat prin intermediul Google Assistant®, acesta este conceput pentru a minimiza distragerea atenției, astfel încât să puteți rămâne concentrat pe drum. Odată conectat, soferii sau pasagerii se vor bucura de muzică din aplicații precum Spotify® și Pandora® sau vor putea trimite mesaje prin aplicații utilizate în mod obișnuit, cum ar fi WhatsApp®. Interfața le permite, de asemenea, navigarea cu Google Maps ™. Cu Google Assistant® în Android Auto ™, șoferii își pot folosi vocea pentru a face lucrurile rapid și ușor pentru o experiență de conducere lină și plăcută. Informații personalizate sunt furnizate în funcție de calendar, utilizarea dispozitivului, activitatea și obiceiurile.

Pentru integrarea Apple CarPlay®, utiluzatorii vor putea folosi iPhone® prin intermediul ecranului touchscreen al Lexus RX. Când iPhone-ul lor este conectat, sunt activate comenzile pentru indicații de conducere, apeluri telefonice și trimiterea și primirea de mesaje prin intermediul Siri®. De asemenea, pot obține acces la aplicații preferate precum Apple Music®, Apple Maps, podcast-uri și cărți audio, precum și aplicații terțe precum Waze ™ sau Spotify®.

Prin intermediul integrărilor în mașină cu servicii vocale precum Amazon Alexa, oaspeții vor putea accesa serviciul preferat și vor putea reda muzică, verifica noutățile, controla dispozitivele inteligente pentru casă și multe altele. Odată cu adăugarea unui nou spațiu desemnat pentru a stoca smartphone-uri în partea din față a consolei centrale, utilizatorii vor putea manevra mai bine spațiul pentru a-și asigura obiectele personale și totuși să se angajeze cu Lexus Multimedia System.

Siguranță avansată pentru pacea minții

În plus față de Lexus Enform Safety Connect și de Serviciul de conectare inclus cu vehiculul, suita de caracteristici standard de siguranță avansate din 2020 Lexus RX adaugă Lexus Safety System + 2.0 ca echipament standard. Acest lucru adaugă detectarea bicicliștilor în timpul zilei și detectarea pietonilor cu lumină scăzută, împreună cu Road Sign Assist (RSA) și Lane Tracing Assist (LTA) pentru a extinde și mai mult scenariile în care RX este proiectat pentru a ajuta la asigurarea unui plus de siguranță șoferului și pasagerilor.

Detectarea bicicliștilor în timpul zilei face parte dintr-un sistem îmbunătățit de pre-coliziune (PCS). Proiectat anterior pentru a detecta un vehicul sau pieton precedent, sistemul de pre-coliziune are acum potențialul de a detecta și un biciclist precedent. PC-ul a fost, de asemenea, îmbunătățit pentru a ajuta la detectarea unui pieton precedent în anumite situații cu lumină scăzută, prin creșterea sensibilității camerei și a gamei dinamice.

Road Sign Assist (RSA) afișează anumite informații privind semnalul rutier în panoul de instrumente, în timp ce sistemul Lane Tracing Assist (LTA) este proiectat pentru a detecta marcajele vizibile ale benzii pentru a determina poziția benzii și a plasa vehiculul în centrul benzii atunci când lucrează împreună cu controlul dinamic al croazierelor radar. Dacă nu sunt detectate marcaje rutiere, LTA este, de asemenea, capabil să urmărească mașina înaintea acesteia.

Opțiuni F SPORT pentru stil și manipulare

2020 RX 350 F SPORT a fost împărțit într-un pachet de aspect F SPORT și un pachet Performance. Ambele pachete F SPORT includ volanul și butonul de schimbare unic, pedale de aluminiu, bare de protecție, grile, ecusoane, scaune față, contor, ornamentare din aluminiu și roți de 20”. Amortizoare de performanță față și spate, oglinzi EC pliabile cu memorie, iluminare ambientală LED, garnitură ușă spate din oțel inoxidabil, memorie de direcție cu apel de memorie pentru scaun și plăci de scuff sunt de asemenea incluse. Noua bază F Sport va avea prețul de vânzare cu amănuntul sugerat de producător („MSRP”) incepand de la 47.950 USD.

Pachetul de performanță opțional include pachetul de aspect F SPORT de bază și adaugă Suspensia Variabilă Adaptivă (AVS), bazată pe Lexus LC500. Vehicul Dynamics Integrated Management (VDIM) este adăugat pe RX 350 (standard pe hibrid). Generatorul de sunet, servodirecția electrică Steering Electric Steering (EPS), scaunul lunar și scaunele încălzite / ventilate sunt de asemenea incluse în pachetul de performanță F SPORT. 2020 RX F SPORT cu pachetul MSRP Performance începe de la 50.350 USD.

Hibrizii aduc cel mai bun dintre ambele lumi

Lexus a prezentat primul vehicul hibrid de lux din lume - o versiune pe gaz / electrică a vehiculului utilitar RX de lux - în urmă cu mai bine de un deceniu. RX 450h și RX 450hl continuă să servească drept amintiri puternice ale leadershipului hibrid al mărcii, cu 308 cai putere de sistem combinate pentru performanțe puternice și impresionant estimat de EPA 30 MPG combinat pentru RXh și un EPA estimat 29 MPG combinat pe RXhL.

Sistemul Lexus Hybrid Drive împerechează motorul pe benzină V4 de 3,5 litri V6 cu injecție D4-S cu două generatoare de motoare cu acțiune electrică cu cuplu mare pentru o accelerare puternică și performanțe de trecere. În loc de angrenaje de transfer și de un arbore de tracțiune la roțile din spate, sistemul de acționare de toate condițiile de timp utilizează un al doilea motor electric independent pentru a conduce roțile din spate, când este nevoie, pentru a ajuta la menținerea unei tracțiuni optime.

O paletă rafinata de culori și opțiuni

În 2020, familia RX va continua să ofere celor indragostiti de Lexus opțiuni de culoare și echipare rafinate pentru a-și personaliza crossover-ul de lux pe gustul lor exigent. Pe baza feedback-ului oaspeților, opțiunea NuLuxe® a fost extinsă pe toate nivelurile de echipare, de la baza la vehiculele de calitate premium, pe toată linia RX și RXL. Pentru modelele F SPORT, a fost adăugată culoarea Circuit Red, iar interiorul de culoare Birch a fost adăugat pentru modelele non-SPORT. Noua ornamentare din lemn de poru deschis și mat permite, de asemenea, o atingere a măiestriei semnăturii Lexus pentru a străluci pe RXL 2020.

La exterior, paleta de culori a fost extinsă pentru a include două noi culori: Moonbeam Beige Metallic și Nori Green Pearl, o populară culoare exterioară folosită pentru prima dată pe noul Lexus UX. Pentru a distinge mai mult exteriorul RX, sunt introduse două noi modele de roți: un design de roți de 18 inci și un design de roți de 20 inch în gradul de lux.

Atât in cazul RX 2020, cât și al RXL au început producțiile și vor fi disponibile în curând la dealeri. 2020 RX 350 MSRP va a da un pret care va începe de la 44.150 USD, iar RR 350L MSRP 2020 va fi disponibil la preturi de 47.300 USD, fără taxe de livrare, procesare și manipulare.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz