Lumini s-au stins pe 2020 Familia Corolla cu ediții Nightshade

PLANO, Texas (15 august 2019) - Noul uluitor Toyota Corolla și sportul Corolla Hatchback primesc tratamentul Nightshade, deoarece edițiile speciale au fost adăugate la clasamentul claselor pentru anul 2020. Toyota oferă acum pachetul Nightshade Edition pe șase vehicule, cu 4Runner, Camry, Highlander și Sienna deja puse în vânzare.

Sedanul devine întunecat

Nou-noua berlina Corolla 2020 a fost introdusă la începutul acestui an cu o nouă strategie de grad, stil exterior îndrăzneț și un interior elegant, orientat către șofer. Șase luni mai târziu, Corolla obține o ediție Nightshade bazată pe clasa SE cu CVT, producția începând din această toamnă.

Noptiera Corolla va avea insotite Toyota, Corolla si SE. Partea din față va include o înconjurătoare de grilă neagră și panouri basculante vopsite în negru, în timp ce oglinzile exterioare încălzite cu negru cu indicatoare de semnalizare, garnituri negre pentru geamuri și mânerele negre ale ușii exterioare vor împodobi partea. Partea din spate va avea un spoiler negru și o zonă de difuzor inferioară.

Jantele din aliaj de 18 inch decolorate și o antenă neagră montată pe acoperiș rechin completează pachetul Nightshade. Culorile disponibile includ super alb, argint clasic metalizat și negru nisip perlă.

Ediția Nightshade de la Corolla va avea un MSRP de 22.750 USD.

Un Hatchback Corolla Even Sleeker

Corolla Hatchback transformă capetele încă de la lansarea anului trecut cu poziția sa agresivă, jante din aliaj de 18 ”prelucrate și exteriorul disponibil Blue Flame. Acum, Corolla Hatchback 2020 va continua să atragă atenția cu aspectul elegant Nightshade Edition, care, la fel ca și fratele său Corolla sedan, se bazează pe clasa SE cu CVT.

Nightshade Corolla Hatchback va prezenta aceleași jante din aliaj de 18 inci negre găsite pe Corolla Nightshade. Acesta va avea un basculant frontal negru inferior, mânerele ușilor negre, capacele oglinzilor negre, balansoarele laterale negre, o antenă de aripioare de rechin negru, un spoiler negru din fabrică, un spoiler inferior din spate negru și difuzoare de evacuare din spate negre. Farurile cu rama interioară a farurilor negre, iar ecusonul de clasă Toyota și SE vor fi întunecate. Culorile exterioare disponibile includ Super White, Classic Silver Metalic și Midnight Black Metallic, în timp ce interiorul va avea o țesătură neagră.

Corolla Hatchback Nightshade Edition va avea un MSRP de 22.290 USD.

Mai multe opțiuni pentru Hatchback Corolla 2020

Corolla Hatchback a fost unul dintre primele vehicule din gama Toyota care a inclus compatibilitatea Apple CarPlay®, iar pentru modelul 2020, va adăuga compatibilitatea Android Auto® ca o caracteristică standard pentru toate clasele. În plus, SiriusXM® All Access Trial, anterior o opțiune disponibilă, va fi acum standard atât pentru clasele SE, cât și pentru cele XSE.

Un acoperiș negru, care a fost disponibil pe actuala generație Camry, își face acum drum ca o caracteristică disponibilă pentru Corolla Hatchback. Acesta va fi disponibil cu următoarele culori exterioare: Perla de viscol, Bronz cu oxid, Metal argint clasic, Paprika afumată și Flamă albastră.

Clasa SE primește și o opțiune sporită pentru spațiul de marfă, care îndepărtează anvelopa de rezervă și coboară podeaua de marfă, adăugând șase metri cubi de capacitate de încărcare. Acest pachet disponibil va include un kit de reparare a anvelopelor (TRK) în locul unei anvelope de rezervă. Această opțiune va fi disponibilă atât la clasele CVT, cât și la 6MT SE.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz