Lexus Off Road Adventure 1000x600 1200x800

Character limit: 5000
Lexus
CĂUTARE
PRODUS
CORPORATE
MOD DE VIATA
MOTORSPORTS
DESPRE
TOYOTA
Blackberry Mountain și Lexus prezintă Lexus Off-Road Adventure
CELE MAI RECENTE ȘTIRI
MONTAJUL BLACKBERRY ȘI LEXUS INTRODUCE LEXUS AVENTURA DE PE RUTIER


Oaspeții navighează pe traseu off-road, personalizat, oferind un teren accidentat și vederi uimitoare asupra Marii Munți de Fumat

PLANO, Texas (2 august 2019) - Proprietarul Blackberry Mountain Mary Celeste Beall și Lexus sunt mândri să dezvăluie Lexus Off-Road Adventure în stațiunea desemnată Relais & Châteaux, deoarece devine cea mai nouă completare a programului de parteneri Lexus Hotel. Unul dintre singurele cursuri de acest fel din S.U.A., Lexus Off-Road Adventure de 90 de minute oferă oaspeților posibilitatea de a naviga pe un curs proiectat personalizat pe terenul accidentat al Marii Munți Fumători din Tennessee de Est.

 

Lexus Off-Road Adventure îi plasează pe oaspeții Blackberry Mountain pe scaunul șoferului celui mai recent Lexus GX, cu un curs conceput pentru a perfecționa abilitățile de conducere off-road și pentru a arăta împrejurimile naturale frumoase ale proprietății de 5.200 acri. Un Ghid personal de aventură pentru munte Blackberry arată șoferilor drumul, oferind instrucțiuni de conducere ale experților pentru navigarea celor șase provocări off-road: Rock Crawl, Side Tilt, Hill Climb and Descent, Balance Beams, Bus Crawl și Axle Twist. De-a lungul aventurii off-road Lexus, oaspeții experimentează numeroasele sisteme tehnologice inovatoare ale Lexus GX, întrucât li s-au arătat repere și puncte de referință maiestuoase, pentru a admira priveliștile uimitoare ale Munților Fumate și ale Tennessee Valley.

 

„Îmi place că parteneriatul cu Lexus ne-a permis să oferim oaspeților noștri oportunitatea de a explora regiunea frumoasă în care trăim”, a spus Mary Celeste Beall, proprietară a Blackberry Farm și Blackberry Mountain. „Ne bucurăm mereu de oportunitatea de a lucra cu o companie care ne împărtășește angajamentul față de calitate și crearea de experiențe memorabile. Odată cu adăugarea cursului off-road, Lexus creează un alt strat de aventură pentru oaspeți să se cufunde în explorarea Muntelui. "

 

Blackberry Mountain este cel mai nou supliment la Programul de parteneri al hotelului Lexus, care oferă proprietarilor Lexus beneficii și experiențe exclusive la hoteluri și stațiuni din toată țara. Stațiunea soră Blackberry Farm face parte din program de mai mulți ani. Blackberry Farm este o stațiune de lux de vederi uluitoare, minune epicureică, aventură în aer liber și petreceri liniștite.

 

"Lexus și Blackberry Mountain sunt o formă excelentă, deoarece suntem ambii pasionați de a oferi experiențe uimitoare pentru oaspeții noștri", a spus Lisa Materazzo, vicepreședinte de marketing Lexus. „GX 460 are capabilități off-road pe care puține SUV-uri de lux se pot potrivi și nu există o modalitate mai bună de a le experimenta decât un drum pe acest traseu accidentat și pitoresc.

 

În plus față de Lexus Off-Road Adventure, Blackberry Mountain oferă o flotă de curtoazie a celor mai noi vehicule Lexus, ca parte a Programului de parteneri al hotelului. La fel ca la Blackberry Farm, vehiculele Lexus sunt disponibile pentru o unitate de testare gratuită de două ore pentru toți oaspeții stațiunii.

 

Blackberry Mountain se află între 5.200 de acri de pământ protejat în Munții Fumători Mari, Blackberry Mountain oferă oaspeților o retragere aventuroasă, cu luxuri moderne, într-un mediu natural neîncărcat. Proprietatea echilibrează un mediu romantic, pașnic și relaxant, cu activități imersive în aer liber și wellness, inclusiv yoga aeriană, cursuri de fitness progresive, ciclism montan, drumeții, alergări pe traseu, scăldat în pădure și multe altele. De la tratamente de restaurare în spa la explorare în aer liber, Blackberry Mountain favorizează starea de bine cu propriul său spirit aventuros și stil, celebrându-și casa învecinată cu unul dintre cele mai îndrăgite parcuri naționale din America.

 

Blackberry Mountain este situat în Walland, Tennessee, la șapte mile de Blackberry Farm și la aproximativ 30 de minute de Aeroportul McGhee Tyson de la Knoxville. Pentru mai multe informații despre Blackberry Mountain sau pentru a face o rezervare, vizitați: www.blackberrymountain.com.

 

Despre Lexus


Pasiunea lui Lexus pentru un design curajos, o tehnologie imaginativă și performanțe impresionante permit brandului de stil de viață de lux să creeze experiențe uimitoare pentru clienții săi. Lexus și-a început călătoria în 1989 cu două berline de lux și un angajament de a urmări perfecțiunea. De atunci, Lexus și-a dezvoltat gama pentru a răspunde nevoilor clienților de lux la nivel mondial în mai mult de 90 de țări. În Statele Unite, vehiculele Lexus sunt vândute prin intermediul a 241 de dealeri care oferă o gamă completă de vehicule de lux. Cu șapte modele care includ Lexus Hybrid Drive, Lexus este liderul hibrid de lux. Lexus oferă, de asemenea, opt modele F SPORT și două modele de performanță F. Lexus se angajează să fie un brand vizionar care anticipează viitorul pentru clienții de lux.

 

Despre Blackberry Mountain


Amplasând 5.200 de acri în Marii Fumători, cu 2.800 de acri dedicate conservării terenurilor, Blackberry Mountain continuă moștenirea Blackberry Farm și ospitalitatea de renume mondial a familiei Beall, precum și dedicație și apreciere neclintită pentru pământ. Blackberry Mountain, o stațiune desemnată Relais & Châteaux, este un refugiu aventuros perfect pentru familie, prieteni sau afaceri, oferind luxuri moderne într-un mediu natural neîncărcat. Meniurile de sezon aduc un omagiu ingredientelor proaspete local, precum și bogăției Munților Fumosi Mari. De la tratamente spa relaxante și consultări naturopate la aventuri în aer liber și cursuri de fitness gratuite, activitățile sunt vaste pe munte și includ drumeții, alpinism, hrănire, pescuit cu muște, ciclism montan, yoga aeriană și multe altele. Transportul în jurul Blackberry Mountain este asigurat exclusiv de Lexus.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz