Lexus LX Sport F34 1000x600 1200x800

 

PACHETUL SPORT LEXUS 2020 LX 570: Aduce stilul exceptional navei admiral din categoria vehiculelor de UTILITATE de lux


PLANO, Texas - Lexus oferă cumpărătorilor modelului 2020 LX 570 posibilitatea de a-și exprima stilul prin introducerea noului pachet sport. Disponibilă numai pe modelul cu 3 rânduri de scaune, noul pachet de design interior și exterior îmbunătățește liniile tradiționale ale LX cu următoarele actualizări:

 

  * Exterior: Grilă sportivă exclusivă și față fascia, valența posterioară inferioară revizuită, oglinzi laterale de culoare caroseriei cu accente cromate.

 

    * Interior: scaune semi-aniline, decupate din piele în negru, cabernet sau exclusiv alb-lumină, antet negru.


Modelele LX cu pachetul Sport includ, de asemenea, pachetul de lux (scaune față / spate încălzite / ventilate, portier climatic în patru zone, lămpi de ușă cu proiector LX), jante din aliaj de 21 inci, cu 10 spite, un sunet surround Mark Levinson cu 19 boxe ce compun sistemul audio, volan încălzit, afișaj pentru cap și un suport de încărcare fără fir.

 

Performanță robustă și fiabilă

 

Propulsia LX 570 este asigurata de un motor V8 de 5,7 litri cu o putere de 383 CP și este echipat cu o transmisie automată cu 8 trepte. LEXUS LX 570 este capabil să tracteze până la 7000 de lb.

 

Structura robustă a caroseriei LX este combinată cu un sistem multi-teren pentru a spori controlul șoferului. Sistemul se adaptează la cinci tipuri diferite de teren, printre care stânca, noroi și nisip.

 

Caracteristici ideale de siguranță

 

Sistemul Lexus Safety + standard include Sistemul de pre-coliziune (PCS) cu detectare pietonală, Alertă de plecare pe linie (LDA), faruri inteligente cu fascicul ridicat și control de viteză dinamic cu viteză integrală.

 

Sistemul de viteză rapidă dinamică poate menține o distanță prestabilită fata de un vehicul care circula înainte. Folosind o combinație de radar cu milimetru și o cameră frontală, PCS poate detecta vehicule și, în unele cazuri, un pieton. PCS poate avertiza șoferul despre o posibilă coliziune și poate iniția frânarea automată cu ajutorul sistemului de frânare, dacă este necesar.

 

2020 Lexus LX 570 va fi scos la vânzare în septembrie cu un preț de bază de 83.280 USD pentru modelul cu două rânduri de scaune. Modelul cu trei rânduri de scaune începe de la pretul de 91.380 de dolari. Modelele cu pachete sport vor avea un preț de bază de 99.300 USD.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz