Lexus LF11200x800

LF-1 Concept Vehicle Limitless isi face debutul la New York la INTERSECT BY LEXUS


Sosirea celui mai nou concept al lui Lexus marchează afișarea primului vehicul concept la spațiul de marcă Meatpacking District
19 decembrie 2018


NEW YORK, New York - 19 decembrie 2018 - Vehiculul Lexus LF-1 Limitless își face debutul în New York City la noul INTERSECT BY LEXUS. Ea va rămâne expusă până duminică, 20 ianuarie 2019. Conceptul Lexus LF-1 Limitless, care și-a făcut debutul la nivel mondial la Salonul Internațional Auto din America de Nord din 2018, introduce un nou gen de vehicul de lux: crossover-ul.

Combinând performanțele ridicate cu luxul nelimitat, conceptul Lexus LF-1 Limitless este o prezentare a tehnologiei, inovației și a celei mai recente evoluții a designului la Lexus.

Vizitatorii la INTERSECT BY LEXUS - NYC, un brand unic și un spațiu cultural, vor avea o vedere de primă clasă la conceptul de crossover de lux. După lansările de succes de la Tokyo și Dubai, INTERSECT BY LEXUS - NYC este în centrul orașului vibrant Meatpacking District și continuă angajamentul brandului de a sprijini inovația la nivel local, național și global.

"Suntem încântați să introducem conceptul vehiculului Lexus LF-1 Limitless la oaspeții INTERSECT. Conceptul LF-1 Limitless este viziunea noastră asupra unui nou tip de vehicul pilot care încorporează o tehnologie imaginativă creând în același timp o puternică legătură emoțională ", a declarat Kirk Edmondson, directorul general al INTERSECT BY LEXUS - NYC. "Prezentarea vehiculului în New York este o alegere naturală, deoarece INTERSECT va oferi momente creative și excepționale orașului și dincolo de el, la fel cum acest concept de vehicul oferă posibilități nelimitate".

Spiritul inovator al Lexus LF-1 Limitless a fost creat la CALTY Design Research din California.

Limbajul de design este înrădăcinat în conceptul de design simplu, dar elegant, numit "katana topit". Ca și metalul topit fiind falsificat într-o sabie fină japoneză, liniile conceptului Lexus LF-1 Limitless au potențialul de a modela viitorul unei nave pilot crossover pentru Lexus. Imaginându-se că trecerea de la o masă netedă, care curge într-o formă solidă, a constituit baza pentru designul fluid, dar agresiv al LF-1 Limitless. Raportul exagerat al conceptului de bord față de punte îi conferă un profil atletic care este mai mult decât un automobil sportiv decât un vagon de staționare. În combinație cu o cabină care se află adânc în șasiul unității de tracțiune pe spate și cu jantele agresive de 22 de inci, care nu se află sub forțele ascuțite, LF-1 are o poziție puternică care transmite intențiile sale de performanță dintr-o privire. La fel ca toate modelele actuale Lexus, grilajul axului LF-1 este un element central al designului general. Grila însăși are un design tridimensional, cu culori dezvoltate in-house de CALTY.

INTERSECTUL LEXUS - NYC este situat pe 412 West 14th Street din New York, New York 10014. Începând din ianuarie 2019, restaurantul va servi masa de prânz șapte zile pe săptămână intre orele 11:30 3:00 pm. Cina va fi disponibilă duminică-miercuri între orele 05:00 si 10:00 și joi-sâmbătă între orele 05:00 si 11:00. Cafeneaua este deschisă de la 7 AM-7 PM la șapte zile pe săptămână. Pentru mai multe informații despre spațiu, vizitați www.Intersect-NYC.com.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz