R S Performance Accessories Range 1200x800

 

R.S. Performance: noua linie de accesorii și derivate destinate comunității Renault Sport



Clienții Renault Sport cumpără mult mai mult decât mașini; ei cumpără în pasiunea arzătoare pentru motorsport, care a făcut parte din sângele vieții Renault încă de la fondarea sa. Din acest motiv, Renault Sport a decis să-și dezvolte pasiunea cu o nouă gamă de produse proiectată să le permită să o trăiască pe deplin.

 

Gama reflectă întreaga lume a Renault Sport în ansamblul său: pe pistă, pe șosea și în atelier, de la design la performanță și de la unelte la scaune sport.

 21220465 2018 R S Performance accessories range 1200x800

Sub eticheta R.S. Performance, Renault Sport lansează două oferte diferite, care se completează cu perfecțiunea:

* o linie de accesorii care captează esența tracțiunii și căutând entuziaștii care doresc să-și îmbunătățească experiența pe pista la volanul R.S., toate cu un plus de stil și performanță;
* o linie de produse derivate, de la produse clasice de merchandising până la produse de atelier, pentru pasionații și profesioniștii care doresc să se scufunde în lumea Renault Sport.
 

Cele două linii sunt acum disponibile in magazinul oficial online de pe site-ul renaultsport.com.

"Cu aceste linii de accesorii și instrumente derivate, răspundem la o cerere puternică exprimată de comunitatea noastră. În ultimii 40 de ani, Renault Sport a încercat să ofere pasionaților săi un mediu în care să poată exploata potențialul mașinii lor în cele mai bune condiții posibile... Acum extindem mediul  pentru a le permite să-și trăiască pasiunea cu mult mai mult...", declara Patrice Ratti, Managing Director Renault Sport Cars.

 

R.S. Performance: linia de produse pe care o aștepta fiecare ventilator Track Day

 21220460 2018 R S Performance accessories range 1200x800

Renault Sport a lansat R.S. Performance pentru proprietarii de automobile R.S. care doresc să-și îmbunătățească experiența Track Day. Completând decalajul dintre seria sport și competiție, aceasta este o ofertă de produse care raspunde așteptărilor entuziasmatilor care caută un surplus de stil, performanță și chiar performanță ridicată. 

 21220463 2018 R S Performance accessories range 1200x800

Lansat astăzi pe Clio IV R.S., R.S. Performance va deveni treptat disponibilă pe majoritatea modelelor R.S.:

Piese de stil: produse premium și foarte exclusive, cum ar fi R.S. Trusa de caroserie performantă, inspirată de conceptul conceptului Clio R.S.16 și disponibilă într-un număr limitat de 250 de exemplare; și jetoane Turini, disponibile în culorile Brilliant Black și Red.


Piese de performanță: un scaun sport din fibră de carbon, o linie de evacuare, frâne de înaltă performanță și sisteme de suspensie și multe altele. Aceste piese oferă performanțe pe traseu sau pot fi mai ușor de realizat.
 

R.S. Performanța este disponibilă exclusiv la magazinul online Renault Sport de pe site-ul renaultsport.com.

 

„R.S. Performance este o ofertă de produse care alimentează decalajul dintre sport și mașinile de curse. Este calea noastră de a oferi pasionaților de pistă tot ce au nevoie pentru a-și personaliza vehiculul Renault Sport și pentru a face o mașină frumoasă, de înaltă performanță Track Day. Și acum pot face acest lucru cu garanția calității și serviciului Renault Sport ", sustine Guillaume Calvar, R.S. Manager de proiect la Renault Sport Cars

 21220466 2018 R S Performance accessories range 1200x800

O linie de instrumente derivate Renault Sport

 

Renault Sport le oferă acum o linie exclusivă de atelier și produse de merchandising. Sprijinită de experiența sa vastă în domeniul motorsportului, Renault Sport a colaborat cu producătorii de echipamente de vârf din domeniul motorsportului pentru a crea o gamă completă și modernă care să reflecte angajamentul său față de cele mai înalte standarde din industrie.

 

O gamă completă de produse de atelier poartă acum identitatea mărcii Renault Sport: un cărucior de unelte, un set de unelte, un pistol de pulverizare în ediție limitată, o garaj, un elevator înclinat și o cheie dinamometrică.

 

Această gamă de instrumente financiare derivate este disponibilă la magazinul online Renault Sport și la rețeaua de distribuție Renault. (Photo Credits: Zy YEUNG/Makheia)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz