Lexus Design Award 2019 este acum deschis pentru înscrieri - creatori aspiranți pentru a crea un viitor mai bun
09 august 2018
NEW YORK (9 august 2018) - Lexus International a anunțat astăzi o cerere de înscriere pentru distinsul Lexus Design Award 2019. De la lansarea sa în 2013, competiția de design la nivel mondial a servit întotdeauna ca o platformă pentru designerii și creatorii în curs de dezvoltare ale căror lucrări pot conduce pentru un viitor mai bun pentru toți. Evenimentul anual atrage mii de talente creative din întreaga lume, care aspiră să câștige premiul râvnit pentru o excelență inovatoare în design.

Facerea lumii un loc mai bun prin design a fost întotdeauna scopul programului și acum, în al șaptelea an, premiul 2019 face acest obiectiv mai clar decât oricând, conform directivei "Design for a Better Tomorrow".

Următoarea generație de designeri va trebui să ia în considerare modul în care ideile lor creative includ trei principii fundamentale de la marca Lexus: "Anticipați", "Inovați" și "Captivați", precum și modul în care designul lor anticipează nevoile societății de mâine. Aceștia vor trebui să dezvolte proiecte inovatoare care să aducă soluții imaginative proaspete. În același timp, ideile și desenele lor ar trebui să fie captivante și implicate în audiență și, mai important, în juriul juriului.

Cei șase finaliști vor fi anunțați la începutul anului 2019. Judecătorii și mentorii premiului vor fi dezvăluiți în toamna anului 2018. Judecătorii și mentorii din trecut ai LDA includ astfel de luminari precum Sir David Adjaye, Snarkitecture și Formafantasma.

Judecătorii vor selecta cele șase idei cele mai bune pentru a fi dezvoltate în prototipuri funcționale, cu un buget de producție de până la 3 milioane de JPY (peste 25.000 USD) și cu sprijinul unor mentori de renume mondial. Prototipurile vor fi expuse la prestigioasa saptamana de proiectare Milan 2019 * unde vor concura pentru premiul Grand Prix.

Pentru a pregăti finaliștii pentru Milan, Lexus va oferi, de asemenea, o mentoring o singură dată în viață, care oferă fiecărui finalist o oportunitate exclusivă de a primi îndrumare directă direct de la profesioniști apreciați care împărtășesc cunoștințele și experiența lor neprețuită pentru crearea prototipului și dincolo de acesta .

Intrările la concursul Lexus Design Award 2019 vor fi acceptate în perioada 9 august - 28 octombrie 2018. Mai multe informații pot fi găsite pe:
Site-ul Lexus Design Award: LexusDesignAward.com
Hashtaguri oficiale: #LexusDesignAward; #MilanDesignWeek

Pentru posterul de design al Lexus din 2019, faceți clic aici.

* Cel mai mare expoziție de design din lume, cunoscută și sub numele de Salone Del Mobile, prezintă evenimente și exponate de mărci și designeri din mai multe categorii, inclusiv mobilier, modă și textile.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz