Transverse Limited Edition Dacia Range 1200x800

* Dacia stabilește noi recorduri cu 5 milioane de vehicule vândute începând cu anul 2004.

* Un alt an excepțional în 2017: Volumul crescut cu 12%, iar Sandero a devenit numărul 1 în Europa.

* Introducerea unui Lodgy, chiar mai versatil, cu noile Smart Seats.

* Un nou look pentru familia Stepway cu o nouă ediție limitată.

 eTransverse Limited Edition Dacia Range 1200x800

Expozitia internațională de la Geneva - 5 martie 2018. Marca Dacia tocmai a trecut piatra de hotar de 5 milioane de vehicule vândute începând cu anul 2004 pe toate piețele și un milion de exemplare în Franța. În mai puțin de 15 ani, Dacia a trecut de la un singur model la un număr de 6 modele fără a se abate de la principiile sale: oferind întotdeauna cel mai bun raport preț-performanță de pe piață.

 5 million People love Dacia 1200x2135

5 milioane de vehicule Dacia vândute începând cu 2004

Acest dinamism se reflectă și într-un alt an record în anul 2017:

- Sandero devine mașina preferată a Europei (ocupând primul loc în vânzările către clienții retail din Europa)
- Volum de până la 12% până la 655.000 de unități
- In 25 de țări, Dacia a înregistrat volume sau cote de piață

 

Sandero n.1 Cel mai bine vândut automobil în Europa

Clientii iubesc Dacia!

Într-adevăr, a fost creată o legătură puternică și durabilă între brand și clienții săi, care sunt acum fani. Potrivit lui François Mariotte, Director de vânzări și marketing: "Dacia se potrivește perfect noilor modele de consum în care clienții decid să cumpere" mai puțin, dar mai bine ", alegând produse mai durabile, de calitate, plătite la prețul potrivit și fără a sacrifica confortul sau estetica. în alte sectoare cum ar fi mobilierul, transportul aerian și îmbrăcămintea, Dacia fiind singurul producător de automobile care să răspundă acestei tendințe, permițând astfel milioanelor de clienți să se bucure de cumpărarea unui vehicul nou și de încredere la un preț imbatabil ".

 Dacia LODGY 1200x800

Lodgy se pliază în 7 cu scaune inteligente

eDacia LODGY STEPWAY 1200x800

2018 - Dacia LODGY STEPWAY

O noutate pentru anul 2018, Lodgy "folds in 7" si integreaza modularitatea Smart Seats in al treilea rand pentru a satisface nevoile variate ale intregii familii pentru a permite intotdeauna o calatorie confortabila pentru maxim 7 persoane.

 

Al treilea rând de scaune cu două scaune spațioase și confortabile pentru copii sau adulți este acum împărțit în două părți. Al șaselea și al șaptelea scaun pot fi îndoite, înclinate sau complet îndepărtate, fiecare în parte. Dacă este necesar, mașina poate fi ușor modernizată la versiunea cu 5 locuri pentru a maximiza spațiul de încărcare sau la versiunea cu 6 locuri cu un volum mare de marfă. Cu acest nou aranjament, Lodgy își confirmă spațiul interior și aspectul modular, permițându-i să simplifice viața de zi cu zi a familiilor.

Familia Stepway pune de un spectacol

La Salonul Auto de la Geneva din 2018, Dacia prezintă noua sa ediție limitată bazată pe modelele Stepway Sandero, Lodgy, Dokker și Logan MCV (în funcție de țară). Această ediție limitată oferă un aspect complet nou și include pentru prima dată controlul automat al climatizării pe Sandero și Logan MCV.

Exteriorul acestei ediții limitate se distinge prin:

- o nouă nuanță specifică Dune Bej, inaugurată pe noul Duster.
- jante speciale de 16 inchi cu două tonuri de spumă de argint / luciu neagră. Acest sistem inteligent propune roți cu efect de "jantă din aliaj de diamant jantă", care sunt foarte atractive, economice și ușor de întreținut (în funcție de disponibilitatea pieței).
- un decor specific lucios-negru pe pilonii ușii, inclusiv cuvântul Stepway.
- oglinzile cu aripi de înaltă luciu de culoare neagră, decorate pe partea inferioară identică cu cele de pe stâlpii ușii.

În interior, pasagerii beneficiază de un design exclusiv care cuprinde:

- aer condiționat în Sandero și Logan MCV exclusiv pentru această ediție limitată.
- tapițerie exclusivă, negru și gri deschis, îmbunătățită prin cusături contrastante. Numele Stepway este brodat pe partea centrală a scaunelor din față.
- cercuri de aerisire și panou frontal central cu detalii din crom satinat și decorațiuni specifice.
- rogojini din față și din spate cu cusături gri.

Această ediție limitată va fi comercializată în următoarele țări, printre altele:

 IMG 20180305 095842 1200x1885

(Credits photo: Dacia Communication; MyCreative/Prodigious/Shutterstock; Renault Marketing 3D-Commerce)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz