Prin Ochii Lor

Vineri 11 decembrie, începând cu ora 17:00, pe scena mare a Teatrului Municipal Baia Mare, Team for Youth Association din Baia Mare continuă seria de evenimente cultural-artistice dedicate persoanelor cu deficiențe de vedere din Baia Mare. Teatru, poezie, muzică și dans - asta ni se pregătește, însă nu oricum. Pe scenă vor urca nevăzători din Baia Mare și împrejurimi, amatori sau profesioniști.

Teatrul pentru nevăzători este un tip de teatru aparte; nu vă spunem mai multe, trebuie să-l vedeți. Sceneta se desfășoară la Judecătorie, iar asta deja promite, ironic, mult amuzament. Unul dintre actori este însăși doamna Elena Lăcătuș, președintele Asociației Nevăzătorilor din România, filiala Maramureș.
Dacă vă place, în schimb, muzica, atunci cu siguranță veți fi impresionați de reprezentația la pian a Alexandrei sau de mini-concertul de muzică rock al trupei toboșarului Norbi, ambii nevăzători. Doar câteva exemple de momente artistice din program. Pe restul, organizatorii le-au păstrat pentru seara de vineri. Să fim puțin și curioși, nu?

Invitatul special al serii este domnul Adrian Prelucan, un bariton cu o voce cu rezonanțe ample despre care se spune că ar putea să cânte pe oricare din marile scene lirice ale lumii.
În cadrul spectacolului vor mai urca pe scenă și copiii din Programul Educațional "Laboratorul Cunoașterii", care au pregătit pentru voi câteva surprize care să vă introducă în atmosfera specială de Crăciun.

Intrarea la spectacol este liberă.

Spectacolul "Prin Ochii Lor" este organizat de Team for Youth Association în parteneriat cu Asociaţia Nevăzătorilor din România, Filiala Maramureş, în cadrul evenimentelor din calendarul de activități al proiectului "Eye Care / Day Care" al Team for Youth Association, un Serviciu European de Voluntariat, finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz