Parcare Publica

Consiliul Local al Municipiului Baia Mare a adoptat hotararea privind aprobarea preturilor, tarifelor si taxelor percepute de Serviciul Public Ambient Urban Baia Mare pentru anul 2016. Potrivit deciziei alesilor locali, se mentin preturile tichetelor si abonamentelor de parcare la nivelul anului 2015 in parcarile publice cu plata din municipiul Baia Mare. Concret, preturile tichetelor si ale abonamentelor de parcare din locurile publice destinate parcarilor auto aflate pe domeniul public sau privat al Municipiului Baia Mare vor fi urmatoarele:

TICHETE DE PARCARE

–pentru 30 min...............................................2 lei prin SMS - 0,45 € + TVA

–pentru 60 min...............................................3 lei prin SMS- 0,65 € + TVA

–pentru 120 min.............................................4 lei prin SMS-1 € + TVA

 –pentru o zi………….....................................6 lei prin SMS -1,3 € + TVA

ABONAMENTE DE PARCARE

- lunar....................................................................................................................20 lei

- anual.................................................................................................................100 lei

In ceea ce ii priveste pe taximetristi, taxa pentru accesul taximetristilor la locurile de asteptare a clientilor a fost stabilita la nivelul de 100 lei/an. De remarcat este faptul ca accesul taximetristilor in parcarile publice se va face pe baza de tichete/abonamente de parcare.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz