Anuala De Arhitectura 2015

Expoziţia ''Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2015'', a cuprins două secţiuni: lucrări realizate şi proiecte. Lucrările prezentate sunt realizate de membrii filialei şi cuprind o varietate de teme funcţionale: rezidenţial, educaţional, birouri, turism, de cult, de agrement, amenajări interioare. Ca și in ediția precedentă,  pe lângă voturile exprimate de arhitecții filialei, publicul participant a avut posibilitatea să-şi expună părerea faţă de proiectele expuse, votând lucrările preferate. Decernarea diplomelor are loc azi, joi, 3 decembrie 2015, la Galeria de Artă Baia Mare (bd. Bucureşti, nr.6), începând cu ora 18.00.

Evenimentul este organizat de Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Nord-Vest, în colaborare cu Filiala Baia Mare a Uniunii Artiştilor Plastici din România, asociaţii care şi-au propus să răsplătească performanţa în arhitectură şi să aducă în faţa opiniei publice proiecte reprezentative pentru comunitatea locală. Evenimentul se adresează în egală măsură locuitorilor şi instituţiilor Municipiului Baia Mare, fiind o şansă inedită de implicare în formarea unei noi viziuni privind valorile arhitecturale şi urbanistice propuse de specialiştii în domeniu.

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz