Jandarmi Aprilie

În perioada 05 – 06 decembrie a.c., Jandarmeria Maramureş va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la manifestările culturale şi religioase care se desfăşoară pe raza judeţului.

Sâmbătă, 05 decembrie a.c., în intervalul orar 16.00-20.00, jandarmii sigheteni vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică în Parcul Central din Sighetu Marmaţiei, la spectacolul dedicat sosirii lui Moş Nicolae, dar şi aprinderii iluminatului ornamental din municipiu. La această manifestare se preconizează de către organizator participarea unui număr de aproximativ 2.000 persoane.

Duminică, 06 decembrie a.c., între orele 09.00-14.00, jandarmii Secţiei Vişeu de Sus vor fi prezenţi pentru asigurarea măsurilor de securitate specifice la Hramul Bisericii ortodoxe „Sf. Nicolae” din localitatea Vişeu de Sus, fiind preconizată de către organizator participarea unui număr de aproximativ 1.000 persoane.

Fiind manifestări cu public numeros, în vederea evitării incidentelor nedorite, dar și a oricăror situații de natură să tulbure liniștea publică, Jandarmeria Maramureş recomandă cetățenilor să evite consumul excesiv de alcool, persoanele care participă la manifestări trebuie să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârșirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenția forțelor de ordine. De asemenea, persoanelor care vin însoţite de copii, le recomandăm să acorde o atenție deosebită acestora, pentru a se evita evenimentele nedorite.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz