utilaje-deszapezire4Starea vremii:În ultimele 24 de ore cerul a fost senin şi nu s-au semnalat precipitaţii. Temperaturile înregistrate în cursul dimineţii: Baia Mare -6 grade Celcius, Leordina -8, Fereşti -8, Cavnic -8 si Târgu Lăpuş -4.
Starea drumurilor:În cursul dimineţii şi a zilei de ieri s-a acţionat cu un număr de 6 utilaje pentru răspândirea a 29 tone de material antiderapant pentru combaterea şi prevenirea poleiului, în zonele Cavnic, Izvoare, Leordina. Carosabilul este curat, doar în zonele Cavnic şi Leordina este parţial umed. Nu au fost semnalate evenimente deosebite.
Aeroport: Aeronava a decolat la ora 5.50, nu a fost degivrată şi a aterizat la ora 06.53 pe Otopeni. Condiţii meteo aeroport: temperatura -7 grade Celcius; vizibilitate 4 km; aer ceţos; pista e curată şi uscată.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz