vremeStarea vremii: În ultimele 24 de ore cerul a fost senin. În zonele joase s-a semnalat ceaţă. Nu s-au semnalat precipitaţii. Temperaturile înregistrate în cursul dimineţii: Baia Mare -3 grade Celsius, Târgu Lăpuş -4, Fereşti -4, Cavnic -1, Leordina -6 si Bogdan Vodă -4.

Starea drumurilor: În ultimele 24 de ore s-a acţionat cu 7 utilaje şi s-au răspândit 72 tone material antiderapant pentru prevenirea şi combaterea poleiului. Carosabilul este curat şi umed, prin anumite zone înregistrându-se polei. Circulaţia se derulează în condiţii de iarnă în tot judeţul. Nu s-au semnalat evenimente deosebite.

Aeroport: Cursa de Bucureşti a decolat la 05.55, aeronava nu a fost degivrată, a aterizat la 07.01 la Otopeni. Condiţii meteo aeroport: temperatura -2 grade Celsius, vizibilitatea peste 10 km, pista e curată. Următoarea cursă spre Bucureşti va fi în 2 ianuarie.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz