utilaje-deszapezire4Starea vremii: În ultimele 24 de ore cerul a fost senin, fără precipitaţii. Temperaturi înregistrate: Baia Mare -4 grade Celsius, Leordina -7, Fereşti -9, Cavnic -6, Târgu Lăpuş -7 si Ardusat -4.

Starea drumurilor: În cursul dimineţii şi a zilei de ieri s-a acţionat cu un număr de 3 utilaje pentru răspândirea a 8,5 tone de material antiderapant în vederea prevenirii şi combaterii poleiului în zona Cavnic. Carosabilul este curat în tot judeţul, cu excepţia zonei de munte Cavnic unde este parţial umede. Circulaţia se desfăşoară în condiţii  normale de iarnă în tot judeţul.Nu s-au semnalat evenimente deosebite.

Aeroport: Aeronava a decolat la ora 06.00, nu a fost degivrată şi a aterizat la ora 07.09 pe Otoopeni. Condiţii meteo aeroport: Temperatura -8 grade Celsius, Vizibilitate – peste 10 km, Pista e curată şi uscată.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz