Partea carosabilă este curată dar umedă. Se circulă în condiţii de  iarnă în tot judeţul. La această oră, ninsoarea s-a oprit în tot judeţul. Nu s-au semnalat evenimente deosebite. Pe drumul spre staţiunea Izvoare, s-au semnalat maşini de tonaj greu care transportă lemn. Pe acest drum există atât restricţii de tonaj, cât şi recomandarea de a avea cauciucurile dotate cu lanţuri. Pentru cei care refuză să respecte aceste recomandări se va apela la sprijinul poliţiei.

Aeroport: Aeronava a decolat la ora 06.03, a fost degivrată (curăţată de zăpadă cu soluţie specială Kilfrost) şi a aterizat la ora 07.10 pe Otopeni. Conditii meteo aeroport: temperatura -2 grade Celsius, aer ceţos, vizibilitate 2  km, ninsoare, pe pistă era zăpadă de 2 cm. Până luni dimineaţa nu mai sunt decolări de pe Aeroportul Baia Mare.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz