lucica popRecalcularea pensiilor din sistemul public de pensii se face in urma depunerii unei cereri, alaturi de actele doveditoare, de cate persoanele interesate. Cererea si actele insotitoare se depun la sediul Casei Judetene de Pensii Maramures, de pe strada Scolii din Baia Mare. Lucica Pop, directorul executive al CJP Maramures subliniaza faptul ca CJP Maramures nu contacteaza in niciun fel pensionarii, nici telefonic si nici in scris, pentru a li se recalcula pensile.

Anuntul CJP Maramures vine pe fondul in care anumite persoane suna pensionari si le promit ca intervin pentru recalcularea pensiilor, in schimbul unei sume de bani. Reprezentantii CJP Maramures le recomanda pensionarilor maramureseni sa nu se lase pacaliti si daca cred ca au dreptul la recalcularea pensiei sa se adreseze personal institutiei. De asemenea, se recomanda pensionarilor  sa se adreseze organelor de politie pentru denuntarea persoanelor ce recurg la aceasta tehnica de lucru pentru a obtine venituri ilicite. 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz