FB IMG 1609364842559 Copy 1200x800

 

 

Restricțiile și măsurile de precauție impuse de situația epidemologică nu ne permit să trecem împreună în noul an, la evenimentul binecunoscut deja, Revelionul Băimărenilor, organizat în vremuri bune în Centrul Vechi. Cu toate acestea, cerul municipiului Baia Mare va fi luminat în noaptea dintre ani, de Revelion, de către artificiile care vor fi lansate din mai multe zone ale orașului. Nu avem voie să ne întâlnim la miezul nopții, artificiile fiind programate la ora 24.00, însă vom putea ieși pe balcon sau în curtea casei și să ne bucuram împreună de acest moment. 

 

 

Zonele din care vom lansa artificii spre cer sunt: Parcul Mara, Centrul Vechi, Parcul de la Gară, RFN, strada Grănicerilor (Lidl), cartier Ferneziu (de pe terenul viran de lângă Școala Nicolae Bălcescu), cartier Firiza (lângă Școala Mihail Sadoveanu) și cartier Valea Borcutului (terenul de fotbal de pe str. Valea Borcutului). Aveți grijă de voi și de cei dragi! Noul an să ne găsească în sănătate, în pace și iubire, dornici să facem ceea ce trebuie pentru familiile noastre și pentru comunitatea băimăreană!

 

 

Cu prețuire,

Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare

(Sursa text + foto: Pagina Facebook Oficiala a primarului Cătălin Cherecheș) 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz