Primaria Baia Mare 1200x800

 

 

 

 

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare prin Serviciul Copil, Familie și Persoane cu Dizabilități, vine în întâmpinarea nevoilor sociale și psihologice, oferind servicii de consiliere psihologică și de suport, gratuite.

 

 

În contextul sanitar actual, vulnerabilitățile deja existente ale copiilor, familiilor și comunităților pot duce la exacerbarea riscurilor preexistente: acces limitat la servicii sociale, inegalități în ceea ce privește accesul la educație, creșterea riscului de depresie și sărăcie. 

 

 

Categoriile cele mai afectate de măsurile de protectie sanitara sunt: copiii provenind din familii care trăiesc în sărăcie; copiii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate; copii care trăiesc în locuințe supraaglomerate; copiii cu dizabilități, părinților/ reprezentanții legali ai acestora și persoanele vârstnice, afectate de reducerea activității medicilor de familie în comunități, dar și de diminuarea contactelor sociale. 

 

 

Persoanele care doresc să participe la ședințele de consiliere psihologică online sau fizic-la sediul Serviciului Copil, Familie și Persoane cu Dizabilități se pot programa la numărul de telefon 0262-708-453, în intervalul orar 8.30-15.30.

 Screenshot 20201204 071714 com.android.contacts copy 1200x2569

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz