Palatul Justitiei Maramures Copy Copy 1200x800

 

Tribunalul Maramureş aduce la cunoştinţa opiniei publice că astăzi, 06.09.2019, preşedintele Tribunalului Maramureş a procedat la tragerea la sorți, dintre judecătorii în exerciţiu ai Tribunalului, a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Maramureş constituit pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019.


- Doamna judecător Alb Codruţa-Violeta, în funcţia de preşedinte;
- Doamna judecător Ardelean-Waltner Ileana-Daniela, în funcţia de locţiitor al preşedintelui;
- Doamna judecător Simon Ligia Ramona Mihaela, în funcţia de membru.


Tragerea la sorţi s-a desfăşurat pe funcţii, în şedinţă publică.


Menţionăm că pentru organizarea tragerii la sorţi au fost avute în vedere dispoziţiile Legii nr. 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ale H.G. nr. 485/2019 privind stabilirea datei alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019 şi ale H.G. nr. 630/2019 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea Preşedintelui României în anul 2019.

 

Cu deosebită consideraţie,

Preşedintele Tribunalului Maramureş
Judecător STAMATE - TĂMĂŞAN NICOLAE

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz