4 1200x800

Pentru că Sărbătoarea Castanelor va aduna în municipiul reşedinţă de judeţ un număr mare de persoane, poliţiştii vor fi la datorie zilnic pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Pentru a veni în întâmpinarea participanţilor cu sfaturi şi recomandări, poliţiştii băimăreni au amenajat un punct de informare pe bulevardul Unirii din municipiu, vis-a-vis de Sala Sporturilor. Totodată, în cazul în care sunteţi victime ale unor infracţiuni, la punctul info al poliţiei vor putea fi depuse sesizări.

Pentru siguranţa dumneavoastră, poliţiştii vă recomandă să aveţi în vedere câteva măsuri de autoprotecţie:

Acordaţi o atenţie sporită supravegherii copilului dumneavoastră; aglomeraţia şi mediul străin reprezintă factori de risc care pot favoriza rătăcirea acestuia; câteva clipe de neatenţie sunt suficiente ca acesta să dispară sau să se accidenteze.

Aveţi grijă de bunurile/bagajele dumneavoastră! Nu lăsaţi niciodată în autoturism actele maşinii, bani sau alte documente importante, obiecte tentante (genţi, poşete, telefoane mobile, laptop-uri, camere foto/video, etc).

 

Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele nou cunoscute. Printre amabili şi binevoitori puteţi întâlni şi escroci. Nu consumaţi în exces băuturi alcoolice deoarece comiterea faptelor antisociale poate fi înlesnită de consumul de alcool.
Dacă vă deplasaţi cu autoturismul conduceţi prudent şi respectaţi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru dirijarea circulaţiei.

Pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor, apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz