Butoiul 1200x800

Miercuri, 3 octombrie, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul ”ȘI MÂINE E O ZI”, de Franz Xaver Kroetz, un tulburător recital actoricesc al doamnei Aurora Prodan, un spectacol care ne vorbește despre singurătate, dar și despre speranță.
Spectacolul se joacă la sala studio. Durata: 60 minute (fără pauză)
Intrarea liberă!

 

Joi, 4 octombrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de
Dejan Dukovski, regia Marcel Țop, o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!)
Spectacolul se joacă cu publicul în sală. Durata: 130 minute (fără pauză)
Intrarea liberă!

Vineri, 5 octombrie, de la ora 17.00, sunteți invitați la spectacolul ”POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE”, o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban. Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi.
Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză)
Intrarea liberă!

 

Sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul PETRICĂ ȘI LUPUL, regia Iulian Bulancea, o misterioasă poveste, imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev. Un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzica frumoasă si umbre captivante vă invită la aventura copilăriei: cum să-ți învingi frica?
Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute (fără pauză)
Intrarea liberă!

 

Duminică, 7 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul PUNGUȚA CU DOI BANI, regia Liviu Steciuc, un spectacol care prezintă peripeţiile unui cocoş izgonit de-acasă, fiindcă nu făcea ouă. Mijloacele tehnice ingenioase, originalitatea păpuşilor ale căror dimensiuni cresc şi descresc pentru a le sugera spectatorilor profunzimea peisajului …sau pur şi simplu, importanţa unui anumit moment, contribuie la realizarea unui spectacol surprinzator.
Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute (fără pauză)
Intrarea liberă!

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz