Vreme Copy 1600x1000 1200x800

 

Vremea a fost inchisa si apropiata de normalul termic al perioadei. Local a plouat slab, iar in zona monta inalta, trecator, a nins slab. Cantitatea maxima de precipitatii a fost de 2.1 l/mp la Vf Iezer. Vantul a suflat in generla slab cu intensificari in zona montana inalta (65 km/h la Vf Iezer). Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 3 grade la Targu. Lapus si 5 grade la Baia Mare. La munte s-a semnalat ceata. Stratul de zapada masura 4 cm la Vf Iezer.

Pe sectoarele de drumuri nationale carosabilul este partial umed pe DN 1C, respectiv E58 si umed pe celelalte sectoare de drum national. Cerul este acoperit, iar vizibilitatea in trafic este buna. Temperaturi pozitive. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu cinci utilaje si au imprastiat preventiv noua tone de material antiderapant pe Dealul Stefanitei, Pasul Prislop, si Dealul Pietris. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: 2 grade Targu Lapus si Borsa, 3 grade la Ocna Sugatag, Petrova, Sighetu Marmatiei si Viseu de Sus.

Vremea va fi inchisa si astazi. Pe arii extinse va ploua. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari indeosebi in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 7 grade, iar cele minime intre 1 si 4 grade.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz