1 Ggghh11200x800

 

 

Consiliul Județean Maramureș este reprezentat la Târgul de Turism IMTM din Tel Aviv

 

 

Județul Maramureş este prezent pentru a treia oară la Târgul de Turism IMTM din Tel Aviv, Israel, iar standul Visit Maramureş oferă informații despre oferta turistică a județului prin intermediul lui Dan Carpov, șeful Biroului de informare turistică din cadrul Consiliului Județean Maramureș şi Peninah Zilberman, președintele Fundației Tarbut din Sighetu Marmației.
Standul României reprezintă un spațiu propice destinat discuțiilor despre turism, în timp ce fondul muzical este oferit de maestrul Nicolae Voiculeț care interpretează live, la nai, melodii celebre româneşti. Ministerul Turismului este reprezentat de secretarul de stat Cristina Tărteață, alături de o echipă din minister. Pe lângă reprezentanții Consiliului Județean Maramureş, la Târgul de Turism IMTM din Tel Aviv, Israel sunt reprezentați din județele Bihor, Sibiu, Constanța, dar şi agenții de turism din toată țara.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz