Navagio 1200x800

Agentia de turism Mara International Tour va propune sa profitati acum de ofertele pentru sejur in insula Zakynthos – Venetia Sudului.

navagio 1200x800

Insula  Zakynthos este vestita pentru frumusetea plajelor sale largi si nisipoase si pentru broastele testoase Caretta - Caretta, specie protejata de lege. 

Vegetatia insulei este bogata si verde cu plantatii de maslini, citrice si paduri de pini. Plajele sunt rasfirate pe coasta de nord, sud si est, dar cele mai frumoase si mai intinse se afla in sud, unde s-a dezvoltat un puternic centru turistic.

zakynthos 1200x800


Navagio (plaja cu epava unui vapor) este o imagine reprezentativa a insulei in toata lumea si unul din punctele turistice cele mai vizitate. Desi initial se chema Agios Georgios, aceasta plaja a fost redenumita (Navagio) dupa naufragiul din 1983 al unui vas ce transporta tigari de contrabanda. Apele marii au impins epava pe tarm, iar nisipul a acoperit-o pana la jumatate. Este una din cele mai celebre si fotografiate plaje din lumea intreaga, fiind inclusa pe buna dreptate in topul primelor 10.

 zante town 1200x800

Statiunea Laganas, cea mai mare si mai aglomerata statiune de pe insula a aparut pentru a satisface afluxul mare de turisti in zona. Marea este aici marginita de o plaja cu nisip foarte fin, lunga de 9 km, cea mai mare de pe insula. Statiunea ofera multe restaurante, taverne, cafenele, cluburi, magazine de suveniruri, centre de inchiriat masini si biciclete si conditii ideale pentru sporturi nautice
Statiunile aflate in apropiere capitalei ofera o vacanta placuta in ritmul ales de dumneavoastra: plaja si baie, shopping, mari magazine si boutiq-uri cu suveniruri, sporturi maritime, viata de noapte, excursii pentru descoperirea frumusetii salbatice a insulei, reculegere in biserici sau pur si simplu odihna pe malul marii.
Principala atractie sunt broastele testoase Caretta-Caretta, specie pe cale de disparitie, protejata de lege.

Preturile pentru aceasta destinatie cu avionul din Cluj incep:
de  la  445  euro/ persoana  (toate  taxele  incluse)

Vezi AICI oferta

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour: Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro

image001

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz