Egypt 1200x1448

Agentia de turism Mara International Tour - va propune un pachet captivant: Croaziera Hatshepsut si Croaziera Zoser.

colosi 1200x800

Croaziera  Hatshepsut - 7 nopți; grup minim:6 pers. 1 noapte Hurghada + 4 nopți pe vas + 2 nopti Hurghada


Pretul include: • bilet de avion charter dus-intors • 2 cazari la hotel 4* în Hurghada/El Gouna/ Safaga cu regim de masă: all inclusive • 4 cazari pe vapor de croaziera de 5* pe ruta: Luxor-Aswan, cu regim de masa: pensiune completă • vizitele la obiectivele turistice din program (exclus excursia de la Abu Simbel şi Show-ul de lumină şi sunet din Cairo)


Ziua 1  Sosire pe aeroportul din Hurghada, transfer la hotel, cină și cazare în Hurghada.

Ziua a 2-a Mic dejun la hotel, transfer cu autocarul la Luxor, unde se face îmbarcarea la bordul vasului pentru 4 nopți spre Aswan. După prânz se vizitează malul vestic al Nilului: Valea Regilor, Templul lui Hatshepsut, Coloşii din Memnon şi un centru de prelucrare a alabastrului. Cină și cazare pe vas.

Ziua a 3-a După micul dejun, se vor vizita Templul Karnak şi Templul Luxor, după care se navighează către Edfu. Cină și cazare pe vas.

Ziua a 4-a După micul dejun se vizitează templul Edfu. După prânz se navighează spre Kom Ombo, unde se vizitează templul cu același nume. Navigare catre Aswan, cină și cazare pe vas.

Ziua a 5-a După micul dejun, timp liber în Aswan. Opţional, se poate face excursia la Abu Simbel. Cină și cazare pe vas.

Ziua a 6-a După micul dejun, se viziteaza Templul Philae. După prânz are loc transferul cu autocarul către Hurghada. Cazare și cină în Hurghada.

Ziua a 7-a Zi liberă în Hurghada. Cazare și cină în Hurghada.

Ziua a 8-a Transfer la aeroportul din Hurghada pentru zborul spre România.

 egipt 2 1 1200x800

Croaziera Zoser - 7 nopți; grup minim: 6 persoane 1 noapte Hurghada + 3 nopți pe vas + 1 noapte pe tren + 1 noapte în Cairo + 1 noapte Hurghada

Prețul include: • bilet de avion charter dus-intors • 2 cazari la hotel 4* în Hurghada/El Gouna/ Safaga cu regim de masa: all inclusive • 3 cazari pe vapor de croaziera de 5* pe ruta: Luxor-Aswan, cu regim de masa: pensiune completă • 1 noapte pe tren pe ruta: Aswan-Cairo - la vagon de dormit - cu regim de masă: demipensiune • 1 cazare la hotel de 4* în Cairo cu regim de masa: demipensiune

templu 1200x800
Ziua 1  Sosire pe aeroportul din Hurghada, transfer la hotel, cină și cazare în Hurghada.

Ziua a 2-a Dimineața devreme transfer cu autocarul la Luxor, unde se face îmbarcarea la bordul vasului pentru 3 nopți spre Aswan. După prânz se vizitează malul vestic al Nilului: Valea Regilor, Templul lui Hatshepsut, Coloşii din Memnon şi un centru de prelucrare a alabastrului. Cină și cazare pe vas.

Ziua a 3-a După micul dejun, se vor vizita Templul Karnak şi Templul Luxor, după care se navighează către Edfu. Cină și cazare pe vas.

Ziua a 4-a După micul dejun se vizitează templul Edfu. După prânz se navighează spre Kom Ombo, unde se vizitează templul cu același nume. Navigare catre Aswan, cină și cazare pe vas.

Ziua a 5-a După micul dejun, timp liber în Aswan. Opţional, se poate face excursia la Abu Simbel. Vizita la Templul Philae. Debarcare de pe vasul de croazieră şi transfer către gară pentru plecarea spre Cairo. Noaptea se petrece în tren, la vagonul de dormit.

Ziua a 6-a Micul dejun se servește pe tren. Transfer în Cairo cu vizitarea următoarelor obiective: Muzeul de Egiptologie, Piramidele de la Giza, Sphinxul, atelier de papirusuri și magazin de bijuterii. Cazare la un hotel din Cairo. Seara se poate participa opțional la „Spectacolul de sunet și lumină“ de la Giza.

Ziua a 7-a După micul dejun, are loc transferul cu autocarul către Hurghada. Cazare și cină în Hurghada.

Ziua a 8-a Servire mic-dejun dimineaţa devreme. Transfer la aeroportul din Hurghada pentru zborul spre România.


Preturile  pentru  aceste  programe  incep  de  la  650  euro/persoana

 piramide 1200x800

Pentru oferte personalizate iti stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei: Bd Unirii nr 5, Baia Mare, telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184 sau pe email: info@mara-tour.ro

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz