Antalya 2 1 1200x800
Agentia de turism Mara International Tour va propune sa profitati acum de ofertele pentru sejur in Turcia si Egipt.
 
De  ce  sa  alegi  una din  cele  destinatii  pentru  petrecerea  vacantei?
 
Turcia  Antalya
antalya 1200x800
Turcia este cea mai populara destinatie de vacante aleasa de turistii din intreaga lume. Avion direct din Cluj, hoteluri si servicii de calitate, garantia unui concediu reusit.
 antalya 2 1 1200x800
In Antalya vremea pentru plaja incepe in mai si se intinde pana in octombrie. Servicii de calitate, zambete non-stop, activitati pentru copii, relaxare pentru adulti, totul pentru un concediu de succes.
 
 
 
 
 
 
EgiptHurghada sau  Sharm  El  Sheikh
egipt1 1200x800
Datorita frumusetii naturale si a diversitatii peisajelor, fiind una dintre destinațiile cu aer tropical si desertic, Egiptul este considerat Mama Lumii turistice. 
 
Fascinanta istorie antica asteapta sa fie descoperita (din Cairo in nord, pana la Abu Simbel in sud). Bucurati-va de spectacolul orbitor al lumii subacvatice din Marea Rosie, desertul cu spatii vaste presarat cu oaze prosapete 
 
Profita acum de tarife incepand de  la  399  euro/ persoana cu toate taxele incluse. In acest moment sunt plecari unde nu mai gasimlocuri la avion, deci primul venit, primul servit.
Si pentru ca suntem in continua dezvoltare va invitam sa vizitati si noul site:
Interactiv, mai actual, mai usor de utilizat
 
Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro ;
 
Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz