hcm baia mare- metz handbal3Formatia Metz Handball a stiut ca trebuie sa obtina un rezultat bun in confruntarea cu HCM Baia Mare si s-a mobilizat exemplar, fiecare jucatoare care a intrat pe teren luptand pentru orice minge si pana la ultima picatura de sudoare. In plus, campioana Frantei a avut o piesa de rezistenta in angrenajul formatiei si anume portarul Glauser care a aparat o sumedenie de suturi pe poarta ale jucatoarelor de la HCM Baia Mare. Din pacate pentru campioana Romaniei, in jocul echipei HCM Baia Mare nu s-a vazut o claritate in joc, au existat ratari in situatii de unu la unu cu portarul, s-au ratat lovituri de la sapte metri in momente cheie ale partidei si, in plus, nici portarii formatiei baimarene nu au fost in forma. Acest ultim aspect a fost evidentiat atat de catre profesorul emerit Lascar Pana- directorul tehnic al echipei baimarene, cat si de catre antrenorul Costica Buceschi.
 

hcm baia mare- metz handbal1In concluzie, HCM Baia Mare a pierdut meciul cu Metz Handball pe jocul de echipa si cel individual slab si lipsit de inspiratie si noroc. Nemultumiti de rezultat si de jocul echipei, mai multi suporteri si-au varsat naduful apeland la cuvinte mai mult sau mai putin triviale, cereri de demisie si cuvinte de genul “mercenarelor”. Nu este exclus ca antrenorul Costica Buceschi sa fie scos tap ispasitor pentru esecul de azi al formatiei HCM Baia Mare, insa cei care ar putea sa gandeasca astfel ar trebui sa se aplece prima data asupra jocului pe care l-au prestat unele jucatoare si abia apoi sa se pronunte asupra profesionalismului si planului tehnico-tactic gandit de tehnicianul baimarean.  Or, in viziunea unora, poate Costica Buceschi trebuia sa intre pe teren si sa inscrie goluri in locul unora dintre jucatoare. In opinia multor persoane avizate, s-ar impune o analiza individuala a evolutiei fiecarei jucatoare caci – pare-se – problema ar fi in sanul echipei si nicidecum pe banca tehnica.

hcm baia mare mks selgros lublinUna peste alta, chiar daca a pierdut meciul de astazi, HCM Baia Mare mai viseaza la calificarea in Main Round. Totul depinde, acum, de jocul dintre Larvik HK si MKS Selgros Lublin. In cazul in care campioana Norvegiei isi va respecta blazonul si nu va pierde confruntarea cu campioana Poloniei, atunci HCM Baia Mare se va califica in Main Round. Insa, HCM Baia Mare ar intra in grupele principale ale Ligii Campionilor fara niciun punct la activ. Ca urmare, i-ar fi extrem de greu, daca nu imposibil, sa iasa din faza hrupelor pincipale si sa acceada in faza urmatoare a competitiei continentale. In sport s-au mai vazut minuni, insa, cu jocul actual, HCM Baia Mare nu ar putea emite pretentii de Final Four- dupa cum erau planurile cu echipa baimareana la inceputul sezonului actual al Ligii Campionilor. 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz