Vizita FRF1 1200x800

Ionuț Lupescu și Florin Răducioiu s-au întâlnit cu reprezentanții județului Maramureș

Ionuț Lupescu și Florin Răducioiu au vizitat, miercuri dimineața, Palatul Administrativ din Baia Mare, pentru o discuție frumoasă privind viitorul fotbalului românesc.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a participat la această întâlnire alături de prefectul de Maramureș, Vasile Moldovan și de vicepreședintele instituției județene, Ioan Doru Dăncuș.
”Mărturisesc că a fost una dintre cele mai amicale discuții avute la începutul acestui an, la Consiliul Județean Maramureș, și am rămas plăcut impresionat de deschiderea și ideile minunate pe care Ionuț Lupescu le are pentru ca fotbalul să revină, încet, la performanțele generației de aur. Îi urez din suflet mult succes lui Ionuț Lupescu și întregii sale echipe la alegerile de luna viitoare, pentru conducerea Federației Române de Fotbal”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz