Mingevolei0

Trei puncte obținute de Știința Explorări în etapa inaugurală a turneului pentru locurile 7-12, la finalul unui joc fără istoric.

Băieții antrenați de Marius Botea și Sorin Pop s-au impus fără emoții în fața unei echipe alcătuită, aproape în exclusivitate, din juniori. În plus, adversarii s-a prezentat la sală fără vreun antrenor sau oficial.

În aceste condiții ar fi de remarcat doar revenirea în lot a ucraineanului Dmitryi Fedorenko (și-a rezolvat problemele cu viza) și titularizarea, în premieră, a mezinului Andrei Butnaru.

Marius Botea (antrenor princ. Știința Explorări) Ținând cont că am întâlnit o echipă de juniori, meciul a reprezentat un antrenament pentru partida următoare, din deplasare, cu Dinamo. E bine că a revenit Fedorenko, pentru că acum avem și noi o schimbare pentru postul de secund. Cu toate problemele noastre încercăm să ne prezentăm cât mai bine la fiecare meci.

Andrei Butnaru (Știința Explorări) Am întâlnit o echipă mult mai slab cotată și victoria noastră este logică. Eu am încredere că putem învinge și pe Dinamo, în etapa următoare.

Explorări: Râpeanu, Negrean 15p (un blocaj, un serviciu as), Fedorenko 11p (2 blocaje, 2 servicii as), Nagy 6p (un serviciu as), Butnaru 9p (2 blocaje, 3 servicii as), Mocanu 3p, Popovici (libero). Au mai jucat: Florea 5p (2 blocaje, 2 servicii as) și Lupu 5p (un blocaj, un serviciu as). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

CSȘ2 CNE: Monga 2p (un serviciu as), C. Pop 8p, Verseny 2p (un blocaj), Talpă 3p (un blocaj), Abrudan 4p (un blocaj), Păștean 6p (2 blocaje), A. Pop (libero). A mai jucat: Dâmb.

Au arbitrat: Lucian Husa și Mircea Rus (Cluj-Napoca). Observator FRV: Gheorghiță Mitrașca (Zalău).

Evoluția scorului:

- setul I

4-1, 8-3, 12-7, 16-8, 20-11, 25-14;

- setul II

4-0, 8-4, 12-7, 16-9, 20-10, 25-13;

- setul III

5-0, 8-2, 12-5, 16-6, 20-9, 25-10.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz